Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Κίνδυνος αποκλεισμού απ΄το πρωτάθλημα για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ!

Κίνδυνος αποκλεισμού απ΄το πρωτάθλημα για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ!

Η κίνηση του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ να προσφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια κατά της Superleague είναι πιθανό να τους κοστίσει πολύ ακριβά. Μώραλης: “Υπάρχουν ποινές για τις ομάδες που προσέφυγαν”. Έκτακτο ΔΣ στη Λίγκα.


Μεγάλες διαστάσεις παίρνει η απόφαση των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός να προσφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια για την διάταξη που πέρασε στην Superleague και αφορά ποινές που προβλέπονται σε όποιον προβαίνει σε δυσφημιστική ή απαξιωτική πράξη σε βάρος της λίγκας, εφόσον έτσι κρίνει το Διοικητικό Συμβούλιό της.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 6/2/2014, ωστόσο αναμένεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις. Η διοργανώτρια αρχή θα συνεδριάσει εκτάκτως για το θέμα μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, ενώ βάσει του καταστατικού της ΕΠΟ η ενέργεια των δύο ομάδων τιμωρείται με αποκλεισμό από το πρωτάθλημα!

Αναλυτικά το άρθρο 35, παράγραφος 2 αναφέρει:

«Σε περίπτωση που φυσικό ή νομικό πρόσωπο προσφύγει σε πολιτικό ή διοικητικό δικαστήριο, επιβάλλονται σε βάρος του οι ακόλουθες ποινές από την κατά περίπτωση διοργανώτρια ή την ΕΠΟ.

α. ομάδα που ασκεί προσφυγή αποκλείεται από τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος που μετέχει ή θα μετάσχει, με απόφαση του Δ.Σ. της διοργανώτριας ή της ΕΠΟ, από την ημέρα άσκησης της προσφυγής και για όσο χρονικό διάστημα συνεχίζεται η παράβαση».



Πηγή:newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου