Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Νέα βελτιωμένη πρόταση στον Καλάθη

Νέα βελτιωμένη πρόταση στον Καλάθη

Ήταν 2012, όταν ο Νικ Καλάθης αποχώρησε απ' τον Παναθηναϊκό με προορισμό το Κουμπάν κι έπειτα το Μέμφις. Ίσως να 'ναι 2014, όταν επιστρέψει.

Δουλεύοντας πάνω στο πλάνο της Ελληνοποίησης, ο Παναθηναϊκός κάνει ό,τι μπορεί, ώστε να δελεάσει τον 25χρονο ομογενή γκαρντ να φορέσει και πάλι τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Αυτή τη φορά το δέλεαρ ξεπερνά κατά πολύ τις πιθανές νέες ετήσιες απολαβές του απ' τους Γκρίζλις, απ' τους οποίους έχει το δικαίωμα να αποχωρήσει και να επιστρέψει στην Ευρώπη, ενεργοποιώντας σχετικό όρο στο συμβόλαιό του μέχρι και τις 30/6. Αυτό δεν το γνωρίζει μόνο ο Παναθηναϊκός, αλλά ευελπιστεί πως θα προλάβει κάθε ανταγωνιστή του, όπως π.χ. τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Το υπόλοιπο συμβολαίου του στους Γκρίζλις δεν ξεπερνά σε μικτή αξία τις $800.000 (και σε καθαρή τις $480.000, αφού στο ΝΒΑ η εφορία βαραίνει τον ίδιο), αλλά ο υπερδιπλασιασμός τους και μάλιστα σε καθαρό ποσό για κάθε χρόνο μέχρι και το 2017 δεν αποκλείεται να κλείσει νωρίς την παρένθεση στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπου έχει υπόλοιπο τιμωρίας 13 αναμετρήσεων λόγω χρήσης απαγορευμένης ουσίας.



Πηγή:zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου