Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Μπαίνει αντιπρόεδρος στον ΟΦΗ ο Τσάλος



Σύμφωνα με το δημοσίευμα του grandsport.gr ο κ.Τσάλος αποφάσισε να παραιτηθεί από την ομάδα της Χερσονήσου για να αναλάβει αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ ΟΦΗ, κάτι βέβαια που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.


Διαβάστε το δημοσίευμα του grandsport.gr
Μία απρόοπτη εξέλιξη είχε η Κυριακάτικη γενική συνέλευση της Χερσονήσσου καθώς ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Φώτης Τσάλος ανακοίνωσε την αποχώρηση του απο το σωματείο!
Σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος της αποχώρησης έχει να κάνει με την ανάληψη καθηκόντων στην ΠΑΕ ΟΦΗ και όπως καταλαβαίνει κανείς δεν μπορεί ο πρώην πλέον πρόεδρος της Χερσονήσου να παραμείνει στην θέση του προέδρου στο σωματείο.
Στην ΠΑΕ ΟΦΗ η θέση που θα έχει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Φώτης Τσάλος θα είναι η θέση του αντιπροέδρου κάτι το οποίο θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες που θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της Ηρακλειώτικης ΠΑΕ.
Στην Χερσόνησο πάντως υπήρξε έντονο ενδιαφέρον για την ομάδα και στην γενική συνέλευση παρευρέθηκαν και φορείς της περιοχής και αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν εκλογές την ερχόμενη Κυριακή 15 Ιουνίου για την ανάδειξη νέου διοικητικού σχήματος.
Παρ’ότι αποχωρεί απο την θέση του προέδρου και το διοικητικό συμβούλιο της Χερσονήσου ο Φώτης Τσάλος θα παραμείνει κοντά στην ομάδα και θα βοηθήσει όπως μετέφερε και στην γενική συνέλευση της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου