Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Στην Τουρκία ο Μάντζαρης

Στην Τουρκία ο Μάντζαρης

'Φωτιές" άναψε το ταξίδι του Βαγγέλη Μάντζαρη στην Κωνσταντινούπολη. Ο διεθνής γκαρντ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για...


ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό και το γεγονός ότι ταξίδεψε στην Τουρκία, δημιούργησε πολλά ερωτηματικά. Για τουριστικούς λόγους είναι το ταξίδι λέει το περιβάλλον του 24χρονου γκαρντ.

Σήριαλ αντίστοιχο του περυσινού με τον Πανανικολάου φαίνεται ότι θα εξελιχθεί η υπόθεση του Βαγγέλη Μάντζαρη. Στο πρώτο ραντεβού με τον Ολυμπιακό υπήρξε σημαντική οικονομική διαφορά και οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους.

Ο παίκτης βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και είναι λογικό να δημιουργηθούν αρκετές απορίες αφού η Γαλατά ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Από το περιβάλλον του 24χρονου γκαρντ γίνεται λόγος για ταξίδι αναψυχής που είχε σχεδιαστεί εδώ και καιρό όμως υπάρχουν αρκετοί... καχύποπτοι που το συνδυάζουν με το ενφιαφέρον των Τούρκων.

Ο Μάντζαρης έχει συμβόλαιο ως το 2015 με τον Ολυμπιακό και για να συζητήσει με οποιαδήποτε ομάδα θα πρέπει να έχει δώσει τη συγκατάθεσή τους οι "ερυθρόλευκοι".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου