Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Αυτά είναι τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα της αγοράς σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών J.D. Power

Αυτό είναι το πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο της αγοράς σύμφωνα με την εταιρεία ερευνώ

Η εταιρεία ερευνών αγοράς J.D. Power, ανέδειξε σε πρόσφατη μελέτη ποιότητας το πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο στον κόσμο, επισημαίνοντας ότι...


 παρουσιάζει τα λιγότερα προβλήματα από κάθε άλλη μάρκα τις πρώτες 90 ημέρες μετά την αγορά του. Ωστόσο είναι για γερά πορτοφόλια.

Σύμφωνα λοιπόν, με την Μελέτη Ποιότητας της J.D. Power, οι αγοραστές των Porsche είναι λιγότερο πιθανό να έχουν προβλήματα με τα νέα οχήματα τους, τους πρώτους μήνες.

Η Porsche βρίσκεται και πάλι πρώτη στη λίστα, σημειώνοντας μόνο 74 προβλήματα ανά 100 οχήματα (PP100). Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Jaguar με 87 προβλήματα ανά 100 οχήματα, ωστόσο η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν η δραματική καθοδική πορεία της Acura και της Infiniti, δύο μάρκες υψηλής αξιοπιστίας, που έπεσαν 18 θέσεις.

«Οι αυτοκινητοβιομηχανίες προσπαθούν να προσφέρουν στους καταναλωτές τα νέα χαρακτηριστικά και την τεχνολογία που θέλουν χωρίς να εισάγουν πρόσθετα προβλήματα ποιότητας στα οχήματά τους» αναφέρει ο Ντέιβιντ Σάρτζεντ, αντιπρόεδρος της JD Power. «Ωστόσο, σχεδόν όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες αγωνίζονται για να το πετύχουν αυτό, γεγονός που δείχνει ότι η τεχνολογία είναι δύσκολο να κατανοηθεί, είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθεί και δεν λειτουργεί πάντα όπως έχει σχεδιαστεί» προσθέτει.

Μερικά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μπορούν επίσης να αποδοθούν στον εξαιρετικά βίαιο περσινό χειμώνα με τα αυτοκίνητα στις περιοχές που επλήγησαν περισσότερο από τις καιρικές συνθήκες να παρουσιάζουν μεγαλύτερο αριθμό προβλημάτων.

Δείτε τη λίστα για την Αρχική Μελέτη Ποιότητας 2014 της JD Power που κατατάσσει τις μεγάλες μάρκες με βάση τον αριθμό προβλημάτων που παρουσίασαν ανά 100 οχήματα:


Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου