Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Παραιτήθηκε ο Σαρρής από την προεδρία της ΕΠΟ!

Παραιτήθηκε ο Σαρρής από την προεδρία της ΕΠΟ!

Οι φήμες των τελευταίων ημερών επιβεβαιώθηκαν, αφού ο Γιώργος Σαρρής υπέβαλε την παραίτηση του από την προεδρία της ΕΠΟ, στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας


Τέλος εποχής για τον Γιώργο Σαρρή στην προεδρία της ΕΠΟ, αφού υπέβαλε την παραίτηση του στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας την Τρίτη.

Ο απερχόμενος πλέον, πρόεδρος της Ομοσπονδίας έκανε γνωστή την πρόθεση του στα μέλη του συμβουλίου σε συγκέντρωση στα γραφεία της ΕΠΟ, λίγη ώρα πριν από την έναρξη του Δ.Σ. και παρότι του ζητήθηκε να μην την κάνει πράξη και να θέσει το θέμα σε έκτακτη γενική συνέλευση, φάνηκε ότι ήταν ήδη αποφασισμένος αφού φέρεται να απάντησε... "θα παραιτηθώ, δεν αντέχω άλλο, χάνω την υγεία μου, χάνω την αξιοπρέπειά μου".

Επόμενο βήμα είναι να προκηρυχτούν εκλογές στην Ομοσπονδία μέσα στο επόμενο μήνα, όμως μόνο για τη θέση του προέδρου, καθώς το υπόλοιπο Δ.Σ. συνεχίζει κανονικά τη θητεία του ως το 2016

Η επόμενη μέρα του Γιώργου Σαρρή ενδέχεται να τον βρει στον... πολιτικό στίβο, αφού παρουσιάζεται έτοιμος να πολιτευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Χίο, όπου κατάγεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου