Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Παναθηναϊκός: Ανανεώνει ο Κουτρουμπής, προβάρει τα πράσινα ο Σάντσεθ

Παναθηναϊκός: Ανανεώνει ο Κουτρουμπής, προβάρει τα πράσινα ο Σάντσεθ

Μπορεί ο Γιώργος Κουτρουμπής να μην κέρδισε εξ αρχής τον Γιάννη Αναστασίου, όμως ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται πως έχει σε εκτίμηση τον πρώην στόπερ της ΑΕΚ, και έχει ήδη εισηγηθεί την επέκταση του συμβολαίου του.





Το συμβόλαιο του Γιώργου Κουτρουμπή τελειώνει το 2017, με τους πράσινους να στοχεύουν στην ανανέωση για έναν ακόμα χρόνο. Ο Κουτρουμπής αγωνίστηκε σε αρκετά παιχνίδια τη φετινή σεζόν, ενώ στο τέλος της χρονιάς πήρε παιχνίδια και ως 6ρι, μπροστά από τα στόπερ.

Στα μεταγραφικά, το θέμα του κεντρικού αμυντικού βρίσκεται στην τελική ευθεία, με τις πληροφορίες από τον Παναθηναϊκό να θέλουν το τριφύλλι κοντά σε συμφωνία με τον Σέρχιο Σάντσεθ. Η συμφωνία είναι πιθανό να κλείσει ακόμη και σήμερα, με τον Ισπανό στόπερ να λαμβάνει περί τις 800.000 ευρώ για έκαστο από τα τρία χρόνια του συμβολαίου του.

Ο προπονητής του στη Μάλαγα, Χάβι Γκράθια, μίλησε για το πιθανό μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού στη Real News:

«Είναι ένας ολοκληρωμένος, γρήγορος στόπερ. Ικανός στον αέρα, δυναμικός με ποιότητα για την οργάνωση των επιθέσεων από την αμυντική ζώνη. Ένας από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς στην Ισπανία και δεν αποκλείω οποιαδήποτε στιγμή να κληθεί στην εθνική ομάδα».

«Είναι στόπερ, αν και σε ορισμένες σεζόν έπαιξε ως δεξιός μπακ. Εκείνος νιώθει πιο άνετα παίζοντας ως κεντρικός αμυντικός και πιστεύω ότι σε αυτή τη θέση αποδίδει καλύτερα. Οι συνθήκες ζωής και ποδοσφαίρου στην Ελλάδα είναι καλές και νομίζω ότι δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής. Αν ο Σέρχιο παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα, χωρίς αμφιβολία θα είναι ένας παίκτης που θα ξεχωρίσει. Είμαι απόλυτα σίγουρος».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου