Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Θέλει σαν τρελός Ολυμπιακό ο Εσιέν



Θηρίο στο κλουβί είναι ο Μάικλ Εσιέν. Ο Γκανέζος μέσος του Παναθηναϊκού περιμένει καιρό την ευκαιρία να αγωνιστεί, αλλά πρώτη φορά είναι πραγματικά σε θέση να το κάνει. Ο ίδιος θέλει σαν τρελός να παίξει στο ντέρμπι του…




Σαββάτου με τον Ολυμπιακό, για τον επιπλέον λόγο πως θέλει να δείξει την αξία του και να εξιλεωθεί για τη μακρά απουσία του από τα γήπεδα και τις προσδοκίες που υπήρχαν από εκείνον αλλά οι τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να το κάνει.

Όμως η απόφαση δεν είναι στο χέρι του. Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν πρόκειται να ρισκάρει, εφόσον κρίνει πως ο Εσιέν δεν είναι έτοιμος. Μοιάζει από δύσκολο ως απίθανο ο 32χρονος άσος να είναι στην ενδεκάδα, ειδικά που δεν μπορεί μετά από τόσο μακρά απραξία να βγάλει ένα 90λεπτο μεγάλων απαιτήσεων. Όμως είναι αρκετά πιθανό να βρίσκεται στην αποστολή κι εφόσον παραστεί η ανάγκη να αγωνιστεί για ένα ημίωρο. Η απόφαση θα ληφθεί βάσει και της εικόνας του στις προπονήσεις στη διάρκεια της εβδομάδας (σήμερα υπάρχει ρεπό).

Από εκεί και πέρα, ο Ράσμους Τελάντερ είναι το μεγάλο ερωτηματικό για τους «πράσινους». Χθες έκανε θεραπεία και ατομικό και την Τρίτη ή την Τετάρτη αναμένεται να δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά. Με τα τωρινά δεδομένα ο Δανός στόπερ μοιάζει δύσκολο να είναι στην ενδεκάδα, με τους Σάντσεθ και Ταυλαρίδη επικρατέστερο δίδυμο, αλλά ίσως προλάβει να είναι στην αποστολή.

Από αύριο και μέχρι την Τετάρτη θα αρχίσουν να επιστρέφουν στις προπονήσεις οι διεθνείς Μπεργκ, Αμπέντ, Πράνιτς, Νίνης, Καρέλης και Χουχούμης, ενώ ολοκλήρωσαν τις δικές τους υποχρεώσεις με την Κ19 οι Ευαγγέλου, Αγγελόπουλος και Λάμπρου.

*Σήμερα αναμένεται να εξαντληθούν τα τελευταία εισιτήρια που απέμειναν για το ντέρμπι του Σαββάτου. Ούτως ή άλλως ο αριθμός που τέθηκε στη διάθεση του κοινού ήταν μικρός λόγω της χωρητικότητας του γηπέδου, των διαρκείας και των μέτρων ασφαλείας.




Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου