Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Εξαπάτησαν ηλικιωμένους: Τους έπεισαν πως θα πληρώσουν λιγότερο ΔΕΗ και τους έκλεψαν



Συνελήφθησαν προχθές το βράδυ, στο Προυσσό Ευρυτανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, ένα ζευγάρι Ελλήνων, ηλικίας και οι δύο 37 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.





Οι δράστες πλησίασαν με αυτοκίνητο μία 78χρονη γυναίκα στο Προυσσό και με το πρόσχημα ότι μπορούν να τη βοηθήσουν, να πληρώσει χαμηλότερο λογαριασμό ρεύματος, την έπεισαν να μπει στο όχημα τους και την οδήγησαν στην οικία της.

Η 37χρονη μπήκε στο σπίτι της ηλικιωμένης, όπου βρισκόταν και ο 85χρονος σύζυγός της και αφού κατάφερε να τους κλέψει χρηματικό ποσό, στη συνέχεια εξαφανίστηκε με τον συνεργό της, όπου περίμενε στο όχημα τους.

Η 78χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στις Αστυνομικές Αρχές και μετά από αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, από αστυνομικές δυνάμεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας, εντοπίστηκε το αυτοκίνητο και οι δράστες συνελήφθησαν από το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ευρυτανίας.







Πηγή: lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου