Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Τζόρτζεβιτς: «Να δώσουμε απάντηση στον εαυτό μας»

Τζόρτζεβιτς: «Να δώσουμε απάντηση στον εαυτό μας»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ την Λοκομοτίβ Κούμπαν του Γιώργου Μπαρτζώκα, για την 11η αγωνιστική της φάσης των «16»...



της Euroleague, με τον τεχνικό των «πράσινων», Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς, να επισημαίνει στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης την ανάγκη της νίκης, προκειμένου να κάνει η ομάδα του «ένα μεγάλο βήμα για τα πλέι οφ».

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και όλοι το γνωρίζουμε», είπε αρχικά ο Τζόρτζεβιτς, ο οποίος μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμες φετινές αναμετρήσεις από τη Λοκομοτίβ, και συνέχισε: «Μετά την ήττα μας στο Βελιγράδι (σ.σ. από τον Ερυθρό Αστέρα) θέλουμε να δώσουμε μία απάντηση στον εαυτό μας, να πάρουμε τη νίκη και να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για τα πλέι οφ. Η Λοκομοτίβ είναι μία πολύ καλή και ποιοτική ομάδα. Εχουν ταλέντο, εμπειρία και ισορροπία σε επίθεση και άμυνα. Πιστεύω στους παίκτες μου και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε με την υποστήριξη των φιλάθλων μας».




Από την πλευρά του ο Μαρκίζ Χέινς, είπε: ««Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς. Ξέρουμε ότι αυτή η νίκη θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στα πλέι οφ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε στην άμυνα και να παίξουμε με καθαρό μυαλό στην επίθεση. Είμαι σίγουρος ότι όλοι μας θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη, όπως επίσης είμαι σίγουρος πως θα έχουμε την υποστήριξη του κόσμου μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου