Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Μια Yamaha “εργόχειρο”



“Κέντησε” η ισπανική Ad Hoc Cafe Racers, μετατρέποντας το ταπεινό πλην τίμιο XSR700 σε μια μοτοσικλέτα με τόνους χαρακτήρα.


Στο πλαίσιο του προγράμματος Yard Bulid της Yamaha, η Otokomae XSR700 όπως ονομάζεται, δέχτηκε τις περιποιήσεις της Ad Hoc μέσα κυρίως από ανταλλακτικά άλλων μοντέλων της Yamaha και custom κατασκευών, όπως της πίσω ανάρτησης, της σέλας και της αντικατάστασης του φίλτρου αέρα με χοάνες.

Από τα στοιχεία που άλλαξαν τα πιο ουσιώδη είναι το τιμόνι και η πλάκα του πιρουνιού που ήρθαν από τα MT -09, η εμπρός ανάρτηση, οι δίσκοι φρένων, και ο συμπλέκτης από YZF-R6 και τέλος το εμπρός φωτιστικό σώμα με τη βάση του από το MT-01.
Οι παχουλές ζάντες της Borrani, η πίσω ανάρτηση της Gears Racing και η νέα εξάτμιση ολοκληρώνουν τις αλλαγές, οι οποίες συνθέτουν ένα μινιμαλιστικό και μοναδικό cafe racer. Σύμφωνα με τον David Gonzalez, τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Ad Hoc, παρά την πλήρη αλλαγή του χαρακτήρα της, η XSR700 Otokomae διατηρεί ένα πολύ υψηλό δείκτη ικανοποίησης στην οδήγηση και φυσικά όλη την αξιοπιστία και λειτουργικότητα του αρχικού μοντέλου.
Να λοιπόν που το customizing δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των βαριών και δύσχρηστων αμερικανικών μοτοσικλετών, αλλά και καθημερινών μοντέλων που μπορούν να αποκτήσουν έντονη προσωπικότητα, παραμένοντας απολαυστικές στην οδήγηση.




Πηγή:  motornews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου