Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Σαρωτικός... ΠΑΟΚ! Με το 1,5 πόδι στους ομίλους

Europa League: Σαρωτικός... ΠΑΟΚ! Με το 1,5 πόδι στους ομίλους

Σπουδαία νίκη, που ισοδυναμεί με πρόκριση, σημείωσε στο "Ντίναμο Αρίνα" της Τιφλίδας, o ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε 3-0 της γηπεδούχου Ντιναμό κι εξασφάλισε ουσιαστικά...


 από σήμερα το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League. Ανώτερη η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς, δεν άφησε πολλά περιθώρια στους Γεωργιανούς.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, είχε τον έλεγχο του αγώνα αλλά δεν απέφυγε λάθη στη μεσαία γραμμή, που έδωσαν το περιθώριο στους Γεωργιανούς να πλησιάσουν απειλητικά στην εστία του Γλύκου. Ευτύχησε, πάντως, να προηγηθεί με γκολ του Μάτος, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο φρόντισε να "καθαρίσει" την υπόθεση πρόκριση, πετυχαίνοντας δύο τέρματα.

Ο αγώνας:

Η Ντιναμό Τιφλίδας μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση, πιέζοντας τους "ασπρόμαυρους" στα πρώτα λεπτά. Ο ΠΑΟΚ, όμως, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ. Από εκτέλεση κόρνερ του Γκάρι Ροντρίγκες ο Μάτος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έκανε το 1-0. Μετά την επίτευξη του τέρματος, οι παίκτες του Ίβιτς πήραν τα πάνω τους και κυριάρχησαν απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Γεωργιανοί προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν και πάλι αυτός που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 71' ο Κρέσπο έκανε το 2-0 με κοντινή προβολή, έπειτα από τακουνάκι-πάσα του Τζαβέλλα και μετά από κόρνερ που εκτελέστηκε και πάλι από τον Ροντρίγκες.

Το γκολ που ολοκλήρωσε την μεγάλη επιτυχία του ΠΑΟΚ σημειώθηκε στο 83' από τον Φακούντο Περέϊρα, με κεφαλιά ψαράκι δυο μόλις λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο σαν τρίτη αλλαγή. Ο Αργεντίνος επιθετικός επιβεβαιώνοντας την εκτελεστική του δεινότητα από ασίστ του Μπίσεσβαρ, πετάχθηκε με ταχύτητα στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά παραβίασε για τρίτη φορά την εστία της Ντιναμό.

Έτσι, ο "Δικέφαλος του Βορρά" "σφράγισε" από σήμερα το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΝΤΙΝΑΜΟ: Σκριμπέ, Λομπχανίτζε (58' Τεβτσάτζε), Αμισουλασβίλι, Τσιντάντζε 69' Αλβάρο), Τσαντουρισβίλι, Παπουνασβίλι (63' Ντβαλισβίλι), Κιτεισβίλι, Παρουνασβίλι, Ρενέ Σάντος, Ζιγκαούρι, Τσελίντζε,


ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κρέσπο, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Μάτος, Χαρίσης (46' Κάνιας), Σάκχοφ (67' Μπίσεσβαρ), Τσίμιροτ, Ροντρίγκες, Κάμπος (81' Περέϊρα), Αθανασιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου