Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Σημαντικό βήμα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό! Διπλό στην Πορτογαλία

Europa League: Σημαντικό βήμα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό! Διπλό στην Πορτογαλία

Ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 την Αρούκα στην Πορτογαλία στον πρώτο αγώνα για τα πλέι οφ του Europa League κι έκανε το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους. 



Οι "ερυθρόλευκοι" ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε ο Σεμπά στο 27'.

Με τον Πάουλο Μπέντο να κάνει ντεμπούτο, ο Ολυμπιακός ήθελε τη νίκη και το βήμα πρόκρισης στους ομίλους. Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Φερνάντο Σάντος.

Ο Ολυμπιακός - που ξεκίνησε χωρίς τον Φορτούνη, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην ποδοκνημική- από το πρώτο λεπτό επέβαλε τον ρυθμό του και ήλεγχε τον ρυθμό του αγώνα. Στο 27' οι παίκτες του Μπέντο άνοιξαν το σκορ. Ο Πάρντο γύρισε στον Σεμπά κι αυτός με πλασέ έκανε το 1-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο β' ημίχρονοι οι "ερυθρόλευκοι" πίεζαν και οι Πορτογάλοι έμοιζαν ακίνδυνοι. Ο Ολυμπιακός είχε επιβάλει τον ρυθμό του. Στο 72' η Αρούκα έχασε ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ο Γκονζάλες πήρε την μπάλα από το κέντρο βγήκε τετ α τετ με τον Καπίνο που είπε «όχι» και κράτησε το μηδέν.

Στο 80' οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν ακόμα μία ευκαιρία. Ο Καμπιάσο βρέθηκε μόνος του στην μεγάλη περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε, πέρασε άουτ. Στο 84' ο Νουνίνιο εκτέλεσε το φάουλ κι έδιωξε εντυπωσιακά ο Καπίνο. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι και ο Ολυμπιακός κέρδισε με 1-0 και έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Europa League.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΟΥΚΑ (4-3-3): Μπρακάλι – Άντερσον Λουίς, Ζούμπαλ, Μπάστο, Καρλέτο (59' Ντε Ζεσούς)– Κοέλιο, Νουνίνιο, Γκοϊάνο (75' Κριβελάρο) – Αρτούρ (69' Αντρέ Σάντος), Ματέους, Γκονζάλες

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (4-2-3-1): Καπίνο - Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια - Καμπιάσο, Μιλιβόγεβιτς - Σεμπά (88' Ντουρμάζ), Ντομίνγκες (72' Ανδρούτσος), Πάρντο (90' Ζντιέλαρ) - Ιντέγε

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου