Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Χωρίς τον Γκιστ έχουμε πρόβλημα με τον ανταγωνισμό



Ο Τσάβι Πασκουάλ άφησε τις αιχμές του για τη διαιτησία στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, εστιάζοντας στο φάουλ που δόθηκε...



 στον Σπανούλη προς το τέλος, σε κόψιμο του Σίνγκλετον.

«Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί αμυντικά, αλλά στο δεύτερο βελτιωθήκαμε πολύ στο συγκεκριμένο κομμάτι. Είχαμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε, αλλά τη στιγμή που ήμασταν στο +4 (76-72), σφυρίχτηκε ένα φάουλ κάτω από το καλάθι σε τάπα του Σίνγκλετον στον Σπανούλη, κάτι που ήταν σημαντικό για την εξέλιξη του ματς και τελικώς χάσαμε», είπε.

«Ξέρουμε πως με την απώλεια του Τζέιμς, έχουμε πρόβλημα στον ανταγωνισμό σε αυτό το επίπεδο, παρόλα αυτά όμως καταφέρνουμε και παρουσιαζόμαστε ανταγωνιστικοί. Η απώλεια του Γκιστ ήταν ισχυρό πλήγμα για όλους μας, αλλά δεν μπορούμε να σκεπτόμαστε τους απόντες, μόνο τους παρόντες. Νομίζω πως σήμερα δείξαμε ότι έχουμε συνέλθει από την απώλεια του Γκιστ και την ήττα από την Ρεάλ, καθώς βρεθήκαμε κοντά στη νίκη», πρόσθεσε.

Και κατέληξε: «Είναι ξεκάθαρο πως θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα στην τελευταία φάση. Όταν χάνεις, δεν υπάρχουν επιχειρήματα. Ήμασταν 4-5 πόντους μπροστά, έγινε η τάπα του Σίνγκλετον στον Σπανούλη, που δόθηκε φάουλ και βολές, στην επόμενη φάση το σουτ του Καλάθη μπήκε και βγήκε, μετά χάσαμε την μπάλα στο κέντρο και κάπως έτσι, γράφτηκε ο επίλογος της αναμέτρησης. Το επίπεδο στην Ευρωλίγκα είναι πολύ υψηλό και μία λεπτομέρεια μπορεί σε χρίσει νικητή ή ηττημένο».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου