Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Μαγνητίζει το ευρωπαϊκό ντέρμπι του ΟΑΚΑ



Η πρώτη «μάχη» στο ελληνικό πρωτάθλημα βρήκε θριαμβευτή τον Ολυμπιακό, που συνέτριψε τον «αιώνιο» αντίπαλό του στο ΣΕΦ με 88-63.


Μια ήττα που προκάλεσε, ουσιαστικά, την αποπομπή τουΑργύρη Πεδουλάκη από τον πάγκο, ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα στον Τσάβι Πασκουάλ.

Απόψε (21:15, Novasports 2) ο Παναθηναϊκός θα ξαναβρεί στο δρόμο του τους «ερυθρόλευκους», αυτή τη φορά στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα.

Με τις δύο ομάδες να μετρούν από τέσσερις νίκες και τρεις ήττες, όποια επικρατήσει θα έχει κάνει ένα πολύ καλό βήμα για τη συνέχεια, αφού αμφότερες παίζουν στο υψηλότερο επίπεδο της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μάικ Τζέιμς αλλά και του Τζέιμς Γκιστ, που τραυματίστηκε στην προχθεσινή ήττα της Μαδρίτης απέναντι στη Ρεάλ, ενώ ο Ολυμπιακός δεν θα έχει τον Δημήτρη Αγραβάνη.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας θα μεταβεί στο ΟΑΚΑ με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ με 59-52, όμως θα πρέπει να βελτιώσει την επίθεσή του, όπως επισήμανε και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τον αγώνα με τους Καταλανούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου