Τρίτη 2 Μαΐου 2017

ΓΕΕΘΑ: Προκήρυξη Διαγωνισμού για τις Στρατιωτικές Σχολές



Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ (color="#0000FF" size="3" face="Courier New Greek">www.geetha.mil.gr/
size="3" face="Courier New Greek">) η προκήρυξη του διαγωνισμού...



επιλογής σπουδαστών-τριών στα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΣΕΙ-Ευελπίδων, Ναυτικών ∆οκίμων, Ικάρων, Αξιωματικών Σωμάτων και Αξιωματικών Νοσηλευτικής), καθώς και στις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ- Στρατού Ξηράς ΣΜΥ, Πολεμικού Ναυτικού ΣΜΥΝ και Πολεμικής Αεροπορίας ΣΜΥΑ) για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18.

Σημειώνεται ότι η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ) θα δεχθεί τους πρώτους σπουδαστές της καθώς από το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 παύει η εισαγωγή σπουδαστών στη Σχολή Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας , τη Σχολή Υπαξιωματικών Διοικητικών και τη Σχολή Ιπταμένων Ραδιοναυτίλων, σύμφωνα με το ν.4407/2016.

Όσοι κατά τον χρόνο εισαγωγής των πρώτων σπουδαστών της ΣΜΥΑ είναι σπουδαστές των ΣΤΥΑ-ΣΥΔ και ΣΙΡ, ολοκληρώνουν τις σπουδές τους σε αυτές. Η σχετική αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν μέχρι την Παρασκευή, 19 Μαίου , ενώ οι Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό έχουν προθεσμία μέχρι την Τρίτη, 25 Ιουλίου (ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομικής υπηρεσίας).




Πηγή: onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου