Τρίτη 23 Μαΐου 2017

«Κοιτάζει Πρίντεζη η Φενέρμπαχτσε»



Μεταγραφικό στόχο της Φενέρμπαχτσε αποτελεί ο Γιώργος Πρίντεζης σύμφωνα με δημοσίευμα της «Fanatik».


Δύο 24ωρα μετά τον τελικό της Euroleague η εφημερίδα της Τουρκίας αναφέρεται στην «επόμενη μέρα» των πρωταθλητών Ευρώπης. Το ρεπορτάζ των γειτόνων κάνει λόγο για σημαντική μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του Ομπράντοβιτς, καθώς ο Μπογκντάνοβιτς αναμένεται να περάσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού (ΝΒΑ), ενώ και ο Αντιτς προβλέπεται να αποχωρήσει.

Με βάση το ρεπορτάζ, εφόσον φύγει ο Σκοπιανός η «Φενέρ» θα επιδιώξει να κλείσει τον Νικολό Μέλι της Μπάμπεργκ κι αν δεν τα καταφέρει, τότε θα στραφεί στην απόκτηση του Γιώργου Πρίντεζη. Το συμβόλαιο του 32χρονου φόργουορντ στον Ολυμπιακό τελειώνει το καλοκαίρι, ωστόσο, ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να κλείσει την καριέρα του στους Πειραιώτες. Με τα υπάρχοντα δεδομένα φαντάζει απίθανο να φύγει από την ομάδα ο «υπαρχηγός» του Ολυμπιακού.

Στις προθέσεις των Τούρκων είναι να κρατήσουν και τους Κώστα Σλούκα, Μπόμπι Ντίξον, ενώ θα γίνουν 2-3 ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας. Το οικονομικό δεν προβλέπεται να αποτελέσει πρόβλημα, καθώς επίκειται η συμφωνία του συλλόγου με τον κατασκευαστικό κολοσσό «Dogus», κάτι που εφόσον επικυρωθεί θα φέρει χορηγία ύψους 10 εκ. ευρώ στα ταμεία των πρωταθλητών Ευρώπης.




Πηγή: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου