Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

«Ζορμπάς» και στη Λιβαδειά ο Ατρόμητος



Ο Ατρόμητος σημείωσε την τέταρτη νίκη σε πέντε αγώνες στο πρωτάθλημα, επικρατώντας εκτός έδρας του Λεβαδειακού με 2-0, με τους Βοιωτούς να γνωρίζουν την τέταρτη ήττα τους.


Ο αγώνας διεξήχθη υπό συνεχή βροχή και ο αήττητος μέχρι στιγμής Ατρόμητος ήταν καλύτερος και πήρε δίκαια τους βαθμούς, δείχνοντας ότι και φέτος θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν.

Οι Περιστεριώτες έχασαν την καλύτερη ευκαιρία τους στο 32΄, όταν από σέντρα του Γιαννούλη ο Κουλούρης αμαρκάριστος στην περιοχή έκανε το τακουνάκι, αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη φάση αφού έστειλε την μπάλα άουτ.

Ο Λεβαδειακός απείλησε στο 35΄ με τον Σουμπίνιο, ο οποίος προσπάθησε να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, αλλά κατάφερε να διώξει ο Μέγιερι.

Ο Ατρόμητος βγήκε δυνατά στο γήπεδο στην επανάληψη με στόχο «καθαρίσει» το παιχνίδι. Έτσι αφού στο 47΄ ο Επασί έκανε μία ακόμη απόκρουση σε σουτ του Ουγκράι, οι Περιστεριώτες στο ίδιο λεπτό, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με σουτ του Βασιλακάκη σε φάση διαρκείας στη μικρή περιοχή.

Στο 64΄ ο κορυφαίος παίκτης των νικητών, Ουγκράι, δέχθηκε τη μεταβίβαση από τον Κουλούρη, που κατάφερε να νικήσει με εξαιρετική ενέργεια τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού για το 0-2.

Στο 71΄ σουτ του Σαβαντογκό για τους γηπεδούχους απομάκρυνε ο Μέγιερι, στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου