Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Παναθηναϊκός νίκησε ΠΑΣ Γιάννινα και... «Ζορμπά»



Ούτε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ούτε ο... «Ζορμπάς» κατάφεραν να ανακόψουν τη φρενήρη πορεία του Παναθηναϊκού, που επικράτησε στο ΟΑΚΑ...



 του «Άγιαξ της Ηπείρου» 2-1, με ανατροπή μάλιστα και κατέγραψε την πέμπτη νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις στη Λίγκα.

Ενάντια στη ροή του αγώνα και το μονόλογο των «πρασίνων», οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 23ο λεπτό: ο Κρίζμαν βγήκε νικητής στις κόντρες και τις καραμπόλες με τους Μαυρομμάτη, Ινσούα, Διούδη και (πεσμένος στο χορτάρι) άνοιξε το σκορ.

Στο 33΄ ο διαιτητής Τζήλος ακύρωσε ως φάουλ το γκολ του Κουρμπέλη, όμως η υπεροχή του Παναθηναϊκού ήταν καταλυτική και το γκολ της ισοφάρισης δεν άργησε να έρθει.

Στο 43ο λεπτό και ύστερα από σέντρα του Κουλιμπαλί από δεξιά, ο Τζημόπουλος «έχασε» τον Χατζηγιοβάνη κι εκείνος με κεφαλιά-ψαράκι ισοφάρισε για τον Παναθηναϊκό.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε ένα λεπτό πριν συμπληρωθεί μια αγωνιστική ώρα: στο 59΄ ο Παναθηναϊκός διπλασίασε τα τέρματά του, όταν σε νέα σέντρα του Κουλιμπαλί από δεξιά ο Μακέντα πλάσαρε εν κινήσει, νικώντας τον Βελλίδη.

Στο διάστημα που απέμεινε οι Γιαννιώτες βγήκαν μπροστά, το παιχνίδι πήρε πολύ γρήγορο ρυθμό με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει, αλλά το σκορ δεν άλλαξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου