Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Γιαννακόπουλος: «Προχωρά το Athens Alive»



Το «Athens Alive» προχωρά κανονικά, όπως παραδέχθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο περιθώριο του αγιασμού των τμημάτων μπάσκετ και Ερασιτέχνη, το απόγευμα...



 της Δευτέρας (1/10) στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ μετά από σχετική ερώτηση τόνισε ότι η ποδοσφαιρική ομάδα έχει κάνει φανταστικό ξεκίνημα, ενώ επανέλαβε πως κάθε βοήθεια στον Ερασιτέχνη θα είναι ευπρόσδεκτη.

Πιο αναλυτικά:


Για το αν είναι δύσκολα τα πράγματα: «Σίγουρα είναι δύσκολα αλλά αυτό τι σημαίνει, ότι πρέπει να βλέπουμε τον Παναθηναϊκό να κατρακυλάει; Τέσσερα στα έξι ομαδικά αθλήματα να είναι στην Α2; Πρέπει όλοι μαζί να καταφέρουμε να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση», ενώ για το αν περιμένει βοήθεια από κάπου επισήμανε: «Όποιος θέλει να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος. Ο Παναθηναϊκός έχει εκατομμύρια φιλάθλους, άλλοι έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν, άλλοι δεν την έχουν. Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Από εκεί και πέρα εμείς εδώ είμαστε και θα παλέψουμε.».

Για το γηπεδικό: «Όπως έχουμε ξαναπεί το ιδανικότερο θα ήταν να είχε λυθεί το θέμα. Δεν υπάρχει σύλλογος ο οποίος μπορεί να είναι αυτόφωτος, αυτοχρηματοδοτούμενος, χωρίς εγκαταστάσεις.».

Για το αν υπάρχουν εμπόδια στην πορεία του "Athens Alive" είπε: «Δε συναντάμε κανένα εμπόδιο. Κάποιοι γράφουν για εμπόδια χωρίς να γνωρίζουν πως το έργο προχωρά. Όλα είναι στο σωστό τους χρόνο και γίνονται σωστά. Μέχρι τώρα η κυβέρνηση είναι απόλυτα εντάξει στα λεγόμενα της. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή στην αρχή του νέου έτους θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα.»

Για τους στόχους που έχει θέσει στον Ερασιτέχνη: «Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε φέτος να οργανώσουμε σωστά τα πράγματα. Η χρονιά 2019-2020 θα είναι αυτή που πραγματικά θα βάλουμε τους στόχους για να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που πρέπει.»

Για την σχέση του με την Euroleague: «Υπήρχε μία κόντρα, σε μια αντιπαλότητα κανένας δεν έχει 100% δίκιο. Τα συζητήσαμε, θέλω να πιστεύω ότι κατάλαβαν κάποια πράγματα και οι δικές μου αντιδράσεις ήταν παραπάνω από το επιτρεπτό. Πιστεύω θα τα πάμε καλά.»

Για το ξεκίνημα στο ποδόσφαιρο: «Πέντε στα πέντε, όλοι πανηγυρίζουμε, ας μην τους ματιάσουμε. Μα είναι δυνατόν η ομάδα αυτή τη στιγμή να έχει πέντε συνεχόμενες νίκες και να συζητάμε για τα διοικητικά; Ας τους αφήσουμε να παίξουν, να χαρούμε τις επιτυχίες και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει. Αφήστε τα παιδιά να παίξουν τη μπάλα τους».




Πηγή: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου