Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Απλά κι αθόρυβα στην κορυφή ο Ατρόμητος



Η κορυφή φαίνεται πως... ζαλίζει τον Ατρόμητο, που επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και «συγκατοικεί» με τον ΠΑΟΚ στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας μετά από 6 αγωνιστικές!


Η 5η νίκη στο πρωτάθλημα ήρθε για την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι χάρις στο γκολ του Ευθύμη Κουλούρη στο 38ο λεπτό, με το οποίο ο διεθνής επιθετικός φιγουράρει στην κορυφή των σκόρερ (με τον Μοράρ του Παναιτωλικού) έχοντας 4 τέρματα.

Το ματς στο Περιστέρι δεν είχε πολλές φάσεις, με τους Γιαννιώτες να ζητούν πέναλτι στο 12΄ σε ανατροπή του Ξύδα, χωρίς να δίνεται παράβαση από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Στο τελευταίο τέταρτο του Α΄ ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφεραν να φθάσουν στο γκολ. Σκόρερ ο Κουλούρης στο 38΄ με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή, μετά από εκτέλεση φάουλ, που δεν κατάφερε να αποκρούσει ο Βελλίδης.

Ο Ατρόμητος διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα και στο 2ο ημίχρονο, το οποίο αλήθεια είναι ότι δεν πρόσφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις στους φιλάθλους.

Στο 63' ο Μούγιακιτς δεν κατάφερε να εκμεταλευτεί όμορφη μεταβίβαση του Μάνσον, αφού το σουτ που έκανε εξουδετέρωσε ο Βελλίδης, που δεν γνώρισε μεγάλη πίεση στα καρέ του, αλλά ούτε και ο ΠΑΣ κατάφερε να βρει κενά στην άμυνα των γηπεδούχων. Στο 83΄ σουτ του Ούμπιντες από καλή θέση, απέκρουσε με τις γροθιές και πάλι ο τερματοφύλακας των Ιωαννίνων.

Μετά την 4η ήττα της η ομάδα της Ηπείρου παρέμεινε στην 9η θέση με 6 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου