Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Συνεχίζει χωρίς τον Λάσμε

1--180

To προδιαγεγραμμένο διαζύγιο με τον Στέφαν Λάσμε οριστικοποίησε ο Παναθηναϊκός, λύνοντας κοινή συναινέσει το συμβόλαιο της δεύτερης θητείας...



 του Γκαμπονέζου σέντερ στους «πράσινους». Ο Λάσμε που επέστρεψε στον Παναθηναϊκό, με την προσδοκία να επαναλάβει τις εμφανίσεις που είχε πραγματοποιήσει στη διετία 2012-14, δεν ανταποκρίθηκε αναλόγως και ύστερα από την πρόσφατη επιστροφή του Αντριαν Πέιν, ο 36χρονος σέντερ αποχώρησε. Στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός συνέχισε την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα (15η αγωνιστική) και επικράτησε του Αρη με 85-65, αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο και ενώ στο πρώτο ημίχρονο είχε προηγηθεί 51-34, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν σερί 9-25 και μείωσαν μέχρι τον έναν πόντο (60-59 στο 39΄). Οι «πράσινοι» αρχίζουν σήμερα την προετοιμασία τους για τον εντός έδρας αγώνα με την Εφές, την Παρασκευή, για την 21η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και χωρίς άλλα περιθώρια απωλειών, μετά τη δωδέκατη ήττα και δέκατη εκτός έδρας που γνώρισαν από τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Ο Ολυμπιακός μετέτρεψε στον αγώνα του πρωταθλήματος την Κύμη (92-69) σε... Μπαρτσελόνα και προετοιμάστηκε ενόψει του αγώνα με τους Καταλανούς, μεθαύριο, στο ΣΕΦ.

Τέσσερις ομάδες ισοβαθμούν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και στην τελευταία αγωνιστική ξεχώρισαν η νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ με 88-79 και η εκτός έδρας επικράτηση του Προμηθέα στο Περιστέρι (79-86). Και οι τέσσερις ομάδες έχουν ρεκόρ 10 νίκες και 5 ήττες. Στα άλλα παιχνίδια, το Ρέθυμνο πέτυχε την πρώτη εκτός έδρας νίκη του κόντρα στο Λαύριο (παράταση 93-94), ενώ οι νεοφώτιστοι Χολαργός και Ηφαιστος έφτασαν τις 8 νίκες, επικρατώντας εκτός έδρας του Κολοσσού (παράταση 75-81) και του Πανιωνίου (76-93).

• Η ΑΕΚ έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, θα διεκδικήσει σήμερα (19.00) την 11η νίκη της στην έδρα της λιθουανικής Λιετκαμπιέλις (5η θέση, 4 νίκες - 8 ήττες) για τη 13η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

• Σαράντα προσκλήσεις θα λάβουν οι δύο φιναλίστ στον τελικό του Κυπέλλου (17/2, Ηράκλειο), ενώ μοναδικοί θεατές θα είναι μόνο οι μαθητές γυμνασίων και δημοτικών, όπως συνέβη με επιτυχία και στον περυσινό τελικό και στο ίδιο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου