Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

«Τελικός» στα Κανάρια Νησιά για Παναθηναϊκό



Έξι αγωνιστικές απέμειναν πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στην Ευρωλίγκα και οι δύο ελληνικές ομάδες που μετέχουν στη διοργάνωση, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, δίνουν…
 



τελικούς αυτή την εβδομάδα.

Την αρχή θα κάνει απόψε ο Παναθηναϊκός, που ευρισκόμενος μία νίκη μακριά από την πρώτη οκτάδα και τα πλέι οφ, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας (22:00) την Γκραν Κανάρια.

Οι «πράσινοι» νίκησαν τη Χίμκι στο ΟΑΚΑ την περασμένη εβδομάδα και θα επιδιώξουν μια δεύτερη συνεχή απέναντι σε μία ομάδα που είναι «αδύναμος κρίκος» και προτελευταία στο βαθμολογικό πίνακα (6-17), αλλά κάθε άλλο παρά να υποτιμηθεί θα πρέπει.

Ο Παναθηναϊκός ισοβαθμεί με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου (10-13), ενώ στην 8η θέση δεν βρίσκεται μία, αλλά δύο ομάδες: Μπασκόνια και Μπάγερν Μονάχου (11-12).

Οι παίκτες του Πιτίνο καλούνται να πιάσουν ανάλογη απόδοση με αυτήν που έχουν στα εντός έδρας παιχνίδια τους για να κατακτήσουν το «διπλό» και να συνεχίσουν να ελπίζουν σε παρουσία στα πλέι οφ.

Ο Τόμας δεν ακολούθησε την αποστολή των «πρασίνων» στην Ισπανία, καθώς ανέβασε πυρετό. Εκτός παραμένουν, επίσης, οι Λοτζέσκι και Παππάς.

Η Γκραν Κανάρια δεν θα έχει στη σύνθεσή της τον Φίσερ, ο οποίος θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στον αριστερό ώμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου