Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Με κλειστές πόρτες ο αγώνας Ολυμπιακός - Γουλβς



Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη (12/03, 22:00) ο πρώτος αγώνας του Ολυμπιακού με τη Γουλβς, στο πλαίσιο της φάσης...



 των «16» του Europa League, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αυτό ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας η UEFA, εναρμονιζόμενη με την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης για τις αθλητικές δραστηριότητες στη χώρα, οι οποίες για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα διεξάγονται χωρίς θεατές.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ήδη εκδώσει και διαθέσει τα εισιτήρια για το παιχνίδι, για το οποίο αναμένονταν και περίπου 1.000 φίλοι των «Λύκων», που είχαν προμηθευτεί τα «μαγικά χαρτάκια».

Την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας κοινοποίησε και ο Ολυμπιακός με ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται:

«Κατά πάγια τακτική της και ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αποφάσεις των εθνικών αρχών, η UEFA αποφάσισε να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας Ολυμπιακός-Γουλβς της φάσης των "16" του UEFA Europa League, που είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη 12/03/2020 στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ως εκ τούτου, στον αγώνα δε θα μπορούν να παρευρεθούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, της Γουλβς και οι χορηγοί της UEFA που έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια».



Πηγή: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου