Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Θήβα. Πυροβολισμοί στο καταυλισμό των ΡΟΜΑ στο Πυρί.



Κυνηγοί χαλκού τρύπωσαν με επιβατικό στον καταυλισμό των ΡΟΜΑ στο Πυρί και πυροβόλησαν στον αέρα προκειμένου να εκφοβίσουν τους αστυνομικούς...



 για να μην κατασχέσουν το όχημα με τους κλεμμένους μετασχηματιστές.

Όλα σημειώθηκαν κοντά στα μεσάνυχτα της Τρίτης όταν σύμφωνα με ενημέρωση από την ΑΔ Βοιωτίας, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ επιχείρησαν νομότυπο έλεγχο σε ύποπτο διερχόμενο όχημα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν 4 συνολικά άτομα πιθανότητα ΡΟΜΑ δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα.

Ακολούθησε καταδίωξη από τους αστυνομικούς και οι 4 δράστες εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο με τα κλεμμένα πηνία των μετασχηματιστών και τράπηκαν σε φυγή προς τον εσωτερικό του καταυλισμού.

Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση στην προσπάθεια των αστυνομικών να κατασχέσουν το όχημα με τους κλεμμένους μετασχηματιστές πιθανότατα οι δράστες πυροβόλησαν από απόσταση με καραμπίνες στον αέρα για εκφοβισμό.

Το αυτοκίνητο που ανήκει σε ΡΟΜΑ, με τα κλοπιμαία απομακρύνθηκε από το σημείο και έχει σταλεί για περαιτέρω διερεύνηση ενώ προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το ΤΑ Θήβας.


Πηγή: tvstar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου