Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

Έφτασε στην Αθήνα ο Ναν



O Κέντρικ Ναν βρίσκεται στην Αθήνα από το μεσημέρι της Τρίτης (7/11) για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στον Παναθηναϊκό.


Ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και ύστερα θα έχει την πρώτη γνωριμία με τον Εργκίν Αταμάν και τους νέους συμπαίκτες του, στο ΟΑΚΑ.

«Νιώθω υπέροχα. Είχα μια μεγάλη πτήση, είμαι κουρασμένος, αλλά και ενθουσιασμένος. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα. Έχω παίξει με τις μικρές ομάδες των ΗΠΑ εκτός συνόρων και τώρα χαίρομαι που θα αγωνιστώ και πάλι έξω από την Αμερική», είπε στις πρώτες δηλώσεις του.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος, με πολύ μεγάλη ιστορία. Στον κόουτς άρεσε ο τρόπος παιχνιδιού μου και είπα να το δοκιμάσω να έρθω στον Παναθηναϊκό. Ο κόουτς θέλει να έρθω και να ηγηθώ της ομάδας, να σκοράρω και να κάνω αυτά που μπορώ. Μπορώ να δώσω σκορ, ηγετικά προσόντα και να κάνω ό,τι χρειαστεί για να νικήσουμε».

Όσο για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, ο Ναν εμφανίστηκε σίγουρος για τον εαυτό του: «Μπορώ να παίξω και αύριο αν χρειαστεί. Είμαι εδώ και έτοιμος για δράση».

Και συμπλήρωσε: «Το καλοκαίρι ήταν λίγο περίπλοκα τα πράγματα. Θέλω να τα πάω καλά με τον Παναθηναϊκό και του χρόνου να επιστρέψω στο ΝΒΑ. Θέλω πρώτα όμως να πετύχω νίκες με τον Παναθηναϊκό».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου