Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

«Δεν τίθεται κανένα θέμα επικινδυνότητας των προϊόντων»


Δεν τίθεται κανένα θέμα επικινδυνότητας των προϊόντων που ανακλήθηκαν τονίζει με νέα ανακοίνωσή της η Coca-Cola 3E και καλεί τον ΕΦΕΤ να ολοκληρώσει άμεσα την αξιολόγησή του και να ενημερώσει υπεύθυνα τους καταναλωτές.

Σε συνέχεια του Δελτίου Τύπου που εξέδωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) σήμερα σχετικά με την προληπτική ανάκληση συγκεκριμένων κωδικών προϊόντων της, η Coca-Cola Τρία Έψιλον δηλώνει τα εξής:
Α"πό την πρώτη στιγμή, και με δική της πρωτοβουλία, η Coca-Cola Τρία Έψιλον προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ενημέρωσε σχετικά και συνεργάστηκε πλήρως με τον αρμόδιο κρατικό φορέα ΕΦΕΤ για την απόσυρση των συγκεκριμένων κωδικών προϊόντων από τους πελάτες της λόγω μη αποδεκτής γεύσηs. Ταυτόχρονα, η Coca-Cola Τρία Έψιλον προχώρησε σε άμεση διενέργεια όλων των απαραίτητων επιστημονικών ελέγχων σε πιστοποιημένο διεθνές εργαστήριο (TNO) με στόχο τον προσδιορισμό του λόγου της απόκλισης γεύσης.
Δεν τίθεται κανένα θέμα επικινδυνότητας των προϊόντων αυτών για τους καταναλωτές σύμφωνα με τα αποτελέσματα του διεθνούς εργαστηρίου ΤΝΟ. Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που πραγματοποίησε το Γενικό Χημείο του Κράτους στα εν λόγω προϊόντα επίσης επιβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για το καταναλωτικό κοινό.
Η Coca-Cola 3E καλεί τον ΕΦΕΤ να ολοκληρώσει άμεσα τη δική του αξιολόγηση και να ενημερώσει υπεύθυνα τους καταναλωτές".
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου