Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Λέει «αντίο» ο Βαλβέρδε


Το σίριαλ  με τoν Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να τελειώσει σήμερα στις 2.30 μ.μ. όταν ο Ισπανός προπονητής θα κάνει κοινή δήλωση  με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο των ερυθρολεύκων Βαγγέλη Μαρινάκη.
Η αναμενόμενη εξέλιξη θα είναι να επισημοποιηθεί η αποχώρησή του λόγω του γνωστού οικογενειακού προβλήματος και με την κοινή δήλωση να επιβεβαιώνει ότι η σχέση των δύο πλευρών παραμένει εξαιρετική.
«Το γεγονός ότι ο Τύπος  γράφει πολλά πράγματα  δεν με αφορά, αλλά είναι δικό σας θέμα δεν μπορώ να το ελέγξω» είπε  Βαλβέρδε στη συνέντευξη τύπου:
« Από τη στιγμή που έχει κατακτηθεί  ο τίτλος είναι η κατάλληλη στιγμή  να γίνουν αυτές οι συζητήσεις και οι ερωτήσεις. Θα δοθεί στον Τύπο  κάτι νεότερο όταν θα υπάρξει. Και έχω πει από την αρχή  ότι όταν ο σύλλογος  θέλει να το συζητήσει  είμαι στη διάθεσή του. Αυτό σημαίνει ότι εάν ο πρόεδρος  θέλει να γίνει Πέμπτη η συνάντηση, θα γίνει Πέμπτη. Η συνεργασία μας είναι εκπληκτική. Πιστεύετε ότι  θα ήταν σωστό  α πω την απόφασή μου σε εσάς και όχι στον πρόεδρο; Για θέματα του Ολυμπιακού  ανάμεσα σε μένα και τον πρόεδρο  δεν υπάρχουν μυστικά.»
Από τη διοίκηση διευκρινίστηκε ότι δεν θα δοθεί συνέντευξη Τύπου αλλά μία κοινή δήλωση.

www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου