Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Προθεσμία έλαβαν η κόρη και η σύζυγος του Άκη


Η Βίκυ Σταμάτη θα κληθεί να λογοδοτήσει στις 27 Απριλίου για το ακίνητο της Διονυσίου ΑρεοπαγίτουΗ Βίκυ Σταμάτη θα κληθεί να λογοδοτήσει στις 27 Απριλίου για το ακίνητο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου
Προθεσμίες να απολογηθούν την ερχόμενη εβδομάδα ζήτησαν και έλαβαν η σύζυγος και η κόρη του Ακη Τσοχατζόπουλου, καθώς και οκτώ ακόμη άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση νομιμοποίησης παράνομων αμοιβών του πρώην υπουργού και οδηγήθηκαν σήμερα στον ανακριτή.
Η σύζυγος του πρώην υπουργού θα κληθεί να λογοδοτήσει στις 27 Απριλίου για το ακίνητο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Προσερχόμενη νωρίτερα στο ανακριτικό γραφείο αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο.
Από την κόρη του Ακη Τσοχατζόπουλου, Αρετή θα ζητηθούν εξηγήσεις για το ακίνητο στο Κολωνάκι που εμφανίζεται να αγοράζει το 2006, από εμπλεκόμενη στην υπόθεση εταιρεία.
Υπενθυμίζεται ότι, εκτός από τον κ. Τσοχατζόπουλο, για την υπόθεση έχουν προφυλακιστεί η λογίστρια του Ακη Τσοχατζόπουλου, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, ο εξάδελφός του Νίκος Ζήγρας, ο επιχειρηματίας Γιώργος Σαχπατζίδης και ο Αστέριος Οικονομίδης, βασικός μέτοχος κατασκευαστικής εταιρείας που ανακαίνισε το ακίνητο στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και πούλησε ακίνητο στο Κολωνάκι στην Αρετή Τσοχατζοπούλου.
 24h NewsRoom

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου