Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Στη ΔΕΗ οι πελάτες δύο εταιριών εκτός ΛΑΓΗΕ

Στη ΔΕΗ οι πελάτες δύο εταιριών εκτός ΛΑΓΗΕ






* Επίσης, δεν χρειάζεται να προβούν άμεσα σε οποιαδήποτε ενέργεια.
* Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Ν. 4001/2011, παρέχεται χρονικό διάστημα μέχρι τρεις (3) μήνες, προκειμένου οι καταναλωτές αυτοί να επιλέξουν τον Προμηθευτή της αρεσκείας τους, συμπεριλαμβανομένης και της ΔΕΗ, και να προβούν σε σύναψη σχετικής σύμβασης.


* Για το παραπάνω διάστημα, οι υπόψη καταναλωτές τιμολογούνται, όπως ορίζει ο Νόμος, με βάση τα αντίστοιχα δημοσιευμένα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Η ΔΕΗ, αντιλαμβανόμενη την εύλογη ανησυχία των πιο πάνω καταναλωτών, για διευκόλυνσή τους και πληρέστερη ενημέρωση, έχει ήδη θέσει σε λειτουργία την ειδική τηλεφωνική γραμμή: 214-214-2000 (ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Κυριακή, 08:00 – 20:00).

Eκτός αγοράς και η REVMAENA

Εκτός αγοράς βρίσκεται από αύριο 31 Μαίου και η εταιρεία προμήθειας REVMAENA, καθώς ο Λειρτουργός της αγοράς (ΛΑΓΗΕ), της αφαίρεσε το δικαίωμα να εκπροσωπεί πελάτες.

Έτσι από αύριο οι πάνω από 20.000 καταναλωτές που προμηθεύονταν ηλεκτρικό από την εταιρεία, θα τροφοδοτούνται από τη ΔΕΗ και σε 3 μήνες θα πρέπει να υπογράψουν σύμβαση με τη ΔΕΗ, ή άλλο προμηθευτή.

Η REVMAENA, είχε αναπτύξει το τελευταίο διάστημα ιδιαίτερη δραστηριότητα για προσέλκυση πελατών. Ωστόσο κάποιες πρακτικές μάρκετινγκ, είχαν προκαλέσει την αντίδραση της ΔΕΗ, η οποία προσέφυγε σε βάρος της για άσκηση αθέμιτων πρακτικών, αναφορικά με τα τιμολόγια που προέβαλε ως ποικονομικότερα της ΔΕΗ.

Η αφαίρεση της άδειας, αποφασίστηκε προχθές, καθώς δεν πλήρωνε όλες τις υποχρεώσεις της στο λειτουργό για τις αγορές ηλεκτρικού που πραγματοποιούσε.

Η RΕVMAENA, είναι η τέταρτη εταιρεία ανεξάρτητος προμηθευτής, της οποίας η άδεια αφαιρείται, μετά την Εναλλακτική Ενεργειακή, Energa και Hellas Power τον Ιανουάριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου