Τρίτη 29 Μαΐου 2012

"Facebook Browser", στα σκαριά??



     Είστε έτοιμοι για ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Facebook που ενσωματώνεται στην κοινωνική δικτύωση περισσότερο από ποτέ; Αυτό είναι ακριβώς ό, τι θα μπορούσε να υπάρχει!!Σύμφωνα με πληροφορίες το Facebook έχει στο μυαλό συνεργασία με την Opera Software( ο web browser Opera, υποστηρίζει περισσότερους από 200 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως).
    Το πρόγραμμα περιήγησης στο Facebook θα πρέπει να περιλαμβάνει πρόσθετα μπαρ προεπιλεγμένο μενού, και περαιτέρω γενική διαδικτυακή εμπειρία των χρηστών.
     Το Facebook έχει παλέψει για να διεισδύσει στον κόσμο των κινητών τηλεφώνων τόσο βαθιά που πολλοί πιστεύουν ότι θα πρέπει να είναι σε θέση να διατηρήσει μακροπρόθεσμα την ανάπτυξη.Ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Facebook θα ενισχύσει επίσης τον ανταγωνισμό με την Google. Το Google Chrome πρόσφατα έγινε το πιο χρησιμοποιούμενο πρόγραμμα περιήγησης στο Ιντερνετ. Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε τον ανταγωνισμό και τις εξελίξεις!!Το ερώτημα είναι όμως εάν αυτές οι πληροφορίες ισχύουν ή είναι κάτι το οποίο απλά θα είναι υπο συζήτηση στο μέλλον??

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου