Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

H Κρήτη "αγκαλιάζει" τον Ιωάννη Βαρβάκη και το χαβιάρι του

H Κρήτη "αγκαλιάζει" τον Ιωάννη Βαρβάκη και το χαβιάρι του


Πλήθος κόσμους ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Γιάννη Σμαραγδή και έσπευσε να δώσει το παρών στην πρώτη πανελλήνια προβολή στο Τεχνόπολις Ηρακλείου της νέας του ταινίας "Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι"



Ο Ηρακλειώτης σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, μετά την τεράστια επιτυχία του El Greco, αναβιώνει στη μεγάλη οθόνη την ιστορία του Ιωάννη Βαρβάκη, το έργο και τη δράση ενός ανθρώπου που, από πειρατής του Αιγαίου, εξελίχθηκε σε ευνοούμενο της Μεγάλης Αικατερίνης της Ρωσίας, «μεγάλωσε» στις ακτές της Κασπίας και όταν απέκτησε πλούτο και δύναμη, έγινε εθνικός ευεργέτης μιας διχασμένης Ελλάδας.



O σκηνοθέτης συγκινημένος ευχαρίστησε το κοινό που "αγκάλιασε" την νέα του προσπάθεια.
Μετά το θερμό καλωσόρισμα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η «κινηματογραφική», πανελλήνια Avant Premiere της επικής ταινίας «Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι», πραγματοποιήθηκε απόψε στο Τεχνόπολις παρουσία του σκηνοθέτη κ. Γιάννη Σμαραγδή και συντελεστών της ταινίας.
Να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση επρόκειτο να παρευρεθεί και ο Λάκης Λαζόπουλος, ωστόσο ένα δυσάρεστο γεγονός, ο θάνατος της αδερφής της μητέρας του , τον κράτησε μακριά από την Κρήτη


O Γιάννης Σμαραγδής με τη σύζυγό του Ελένη 

cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου