Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Ο Αρχιεπίσκοπος εγκαινιάζει εκκλησία στο Βαθύ Αυλίδας
















Πρόκειται για τον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη Καλυβίτη...




Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου Ιερού Ναού του Αγίου Ιωάννη του Καλυβίτη, πολιούχου του Βαθέος Αυλίδας, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Την παραμονή τω εγκαινίων, Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, στις 5:30 το απόγευμα, θα γίνει η άφιξη των Ιερών Λειψάνων στον αύλειο χώρο του παρακείμενου παλιού Ιερού Ναού και η εν πομπή μεταφορά τους μαζί με το Ιερό Λείψανο του Αγίου στο νέο Ιερό Ναό, όπου θα τελεστεί ο Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου.

Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου, στις 7:45 το πρωί, θα γίνει η υποδοχή του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού, όπου και θα του αποδοθούν τιμές.

Στη συνέχεια, θα τελεστούν τα εγκαίνια του Ιερού Ναού από τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο και τον Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιο. Η ακολουθία των εγκαινίων θα ολοκληρωθεί με την πολυαρχιερατική θεία λειτουργία, προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου.

egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου