Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Σοκάρει η ομολογία για τη δολοφονία στο Πόρτο Γερμένο



Ο 26χρονος σύντροφος της άτυχης 39χρονης γυναίκας, τοπτώμα της οποίας βρέθηκε την Παρασκευή στο Πόρτο Γερμένο,ομολόγησε τα ξημερώματα πως τη στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια, μετά από έντονη λογομαχία!


Εκείνη, χωρισμένη, δούλευε γραμματέας σε γυμναστήριο. Εκείνος, εργαζόταν σε φαστοφουντάδικο στη Νέα Σμύρνη. Ήταν μαζί πέντε χρόνια αλλά το τελευταίο διάστημα η σχέση τους περνούσε κρίση.

Η 39χρονη ήθελε να χωρίσουν, όμως ο δράστης την πίεζε να τα ξαναβρούν. Και την πίεζε τόσο που το θύμα αναγκάστηκε να αλλάξει κλειδαριές στο σπίτι όπου διέμενε με τη μητέρα της.

Πείσθηκε να συναντήσει τον 26χρονο το απόγευμα της 14ης Μαΐου. Της ζήτησε να συναντηθούν για να συζητήσουν και να τα ξαναβρούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, δέχτηκε να πάνε στο εξοχικό του στο Πόρτο Γερμενό. Όμως εκεί, τα πράγματα πήγαν στραβά.

Το ζευγάρι τσακώθηκε και ο 26χρονος στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια την 39χρονη σύντροφό του. Στη συνέχεια, πήρε το άψυχο σώμα της, το τύλιξε σε μια κουβέρτα και το πέταξε πίσω από θάμνους σε χωράφι ενάμιση χιλιόμετρο μακριά από το εξοχικό του. Και σαν να μη συμβαίνει τίποτα, επέστρεψε στην κανονική του ζωή.

Την επόμενη μέρα, δηλώθηκε στο Α.Τ. Κερατσινίου η εξαφάνιση της γυναίκας. Οι αστυνομικοί άρχισαν να παίρνουν καταθέσεις από συγγενείς και φίλους και φυσικά από τον άνθρωπο που είχε σχέση μαζί της. Όταν ερεύνησαν το αυτοκίνητό του βρήκαν εκεί την ταυτότητα του θύματος, το κινητό της και τα κοσμήματα που φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Ο 26χρονος δε μπόρεσε να δικαιολογήσει την παρουσία τους στο αυτοκίνητό του και συνελήφθη και υπέπεσε σε αντιφάσεις κατά την κατάθεσή του. Τελικά, ομολόγησε πως το βράδυ της 14ης Μαΐου στραγγάλισε με τα χέρια του την 39χρονη, στο εξοχικό του σπίτι στο Πόρτο Γερμενό, μετά από έντονη λογομαχία, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του.
Υπέδειξε μάλιστα στους άνδρες της Ασφάλειας Πειραιά που είχε «πετάξει» το πτώμα.

Το πρωί του Σαββάτου, επρόκειτο να μεταφερθεί στα δικαστήρια Πειραιά. Εκεί, είχαν συγκεντρωθεί και συγγενείς του θύματος. Ίσως από φόβο να μη τον λιντσάρουν οι συγγενείς, αποφασίστηκε τελικά να οδηγηθεί στα δικαστήρια της Αθήνας.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της ληστείας και της ψευδορκίας.


newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου