Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Πέντε μοτοσικλέτες δώρισαν στην ΔΙ.ΑΣ.



Πέντε καινούργιες μοτοσικλέτες δώρισε σήμερα στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της ΕΛ.ΑΣ., ο ομιλος Ιντρακόμ Holdings.


Η παραλαβή των μοτοσικλετιστών έγινε σε ειδική τελετή το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της πρώην Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, στη λεωφόρο Μεσογείων 96.

Στην εκδήλωση, από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας, παρέστησαν ο Υπαρχηγός του Σώματος, αντιστράτηγος Αδαμάντιος Σταματάκης, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου, αντιστράτηγος Σπυρίδων Παπασπύρου, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οικονομικοτεχνικών και Πληροφορικής, υποστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο Διευθυντής της Άμεσης Δράσης Αττικής, ταξίαρχος Δημήτριος Ζάγκας, ο Επιχειρησιακός Διοικητής των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και Δ.ΕΛ.Τ.Α, ταξίαρχος Σωτήριος Σωτηρόπουλος καθώς και οι διοικητές των Περιφερειακών Διοικήσεων Αττικής της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Από τον Όμιλο Ιντρακόμ Holdings παρέστη ο υπεύθυνος Ασφαλείας Αθανάσιος Παπαβασιλείου, αντιστράτηγος ΕΛ.ΑΣ ε.α.

Στην αρχή της εκδήλωσης ο διοικητής των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και Δ.ΕΛ.Τ.Α., κ. Σωτηρόπουλος, στον χαιρετισμό του επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι «η χορηγία αυτή είναι έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς του έργου των στελεχών των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και Δ.ΕΛ.Τ.Α. στην κοινωνία και τον πολίτη».

Ο εκπρόσωπος του ομίλου ΙΝΤΡΑΚΟΜ HOLDINGS, στην ομιλία του τόνισε: «Η ενέργεια αυτή, της διάθεσης των δίκυκλων μοτοσικλετών στην ομάδα ΔΙΑΣ, έχει μια ιδιαίτερη λογική για μας, διότι η ομάδα αυτή αντιμετωπίζει σήμερα το βαρύ έγκλημα, με πολύ μεγάλη επιτυχία και εμπεδώνει στον ελληνικό λαό το αίσθημα της ασφάλειας».

Από την πλευρά του, ο υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, κ. Σταματάκης, παρέδωσε στον Αθανάσιο Παπαβασιλείου τιμητική πλακέτα, μεταφέροντας του τις ευχαριστίες του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. και όλου του Σώματος, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, ότι η ενέργεια αυτή της εταιρείας, έχει ένα πολλαπλό συμβολισμό και μια ξεχωριστή σημειολογία, αφού, πέρα από την υλικοτεχνική ενίσχυση, «ενδυναμώνει το ηθικό του προσωπικού και το φρόνημα του Έλληνα αστυνομικού, για να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο του».




Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου