Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Οι χάρτες της Google μιλάνε ελληνικά



Η Google ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα και στα ελληνικά της υπηρεσίας πλοήγησης στους χάρτες της, για...



κινητά τηλέφωνα με Android από την έκδοση 2.2 και μετά ή iOS 5.1 και πάνω. Η πλοήγηση στους χάρτες της Google είναι ένα διαδικτυακό σύστημα που παρέχει φωνητικές οδηγίες καθοδήγησης και προστίθεται στα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της εφαρμογής των χαρτών της Google για κινητά. Ετσι, ο χρήστης δεν χρειάζεται πλέον να κοιτά την οθόνη του τηλεφώνου του για να ακολουθήσετε τη διαδρομή, αφού μπορεί απλά να ακούσει τις οδηγίες.

Η δωρεάν εφαρμογή χρησιμοποιεί την σύνδεση δεδομένων μέσω της φορητής συσκευής για να παρέχει τους πιο πρόσφατους χάρτες και οδηγίες καθοδήγησης. Το εργαλείο πλοήγησης ενημερώνεται τακτικά με τα πιο πρόσφατα δεδομένα από τους χάρτες Google, το οποίο σημαίνει ότι οι χρήστες δεν χρειάζεται να αγοράζουν ανανεωμένους χάρτες ή να ενημερώνουν τις συσκευές τους.

Η πλοήγηση στους χάρτες της Google χτίστηκε ως ένα διαδικτυακό σύστημα GPS, που επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν τις τοποθεσίες που τους ενδιαφέρουν. Εκτός από την αναζήτηση διευθύνσεων, τους επιτρέπει να ψάξουν και για διευθύνσεις επιχειρήσεων, χρησιμοποιώντας απλά το όνομα τους. Η εφαρμογή υιοθετεί επίσης πληθώρα άλλων χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένης της αναγνώρισης σημείων ενδιαφέροντος κατά μήκος της διαδρομής, όπως πρατήρια βενζίνης, εστιατόρια και χώρους στάθμευσης.





Seleo.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου