Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ηττα με 1-0 και αποκλεισμός του Εργοτέλη απο τον Παναθηναϊκό



Στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις ήταν λιγοστές, με τον Εργοτέλη ωστόσο να έχει την υπεροχή.

Οι κιτρινόμαυροι απείλησαν δύο φορές τους «πράσινους» στο 11’ και στο 17’, με τους Πελέ και Ρομάνο. Ο πρώτος έκανε ένα σουτ, ένα λεπτό μετά τη συμπλήρωση 10 λεπτών αγώνα, έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα κατάληξε άουτ. Στο 17’, ο Ρομάνο σούταρε επίσης έξω από την περιοχή, η μπάλα πήγαινε άουτ, όμως ο Κοτσόλης έπεσε και έδιωξε σε κόρνερ, μιας και δεν είχε υπολογίσει καλά τη θέση του.

Στο 25ο λεπτό, ο Παναθηναϊκός βγήκε στην αντεπίθεση, ενώ ο Κλωναρίδης έκανε μία όμορφη προσωπική προσπάθεια. Ο ίδιος βρέθηκε έξω από την περιοχή των γηπεδούχων κι έκανε το φαλτσαριστό πλασέ, με τη μπάλα να περνάει άουτ.

Εφτά λεπτά αργότερα, ο Μέντες γέμισε στην περιοχή του Εργοτέλη, ο Αθανασίου βγήκε κι έδιωξε, η μπάλα στρώθηκε στον Κουτρουμπή, ο οποίος προσπάθησε να σκοράρει σε κενή εστία, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση για το πρώτο ημίχρονο!

Κάπως έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0.

Στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου, το «τριφύλλι» κατάφερε να προηγηθεί! Ο Πράνιτς εκτέλεσε ένα κόρνερ από τα δεξιά, όπως επιτιθόταν ο Παναθηναϊκός κι ο Μάρκους Μπεργκ σηκώθηκε και έπιασε την κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Αθανασίου. Σε εκείνη τη φάση, μάλιστα, οι παίκτες των γηπεδούχων ζήτησαν έντονα επιθετικό φάουλ, όμως δίκαια δεν δόθηκε κάτι!

Στο 61ο λεπτό, ο Εργοτέλης προσπάθησε να απειλήσει με τον Πελέ, ο οποίος έκανε ένα σουτ, αρκετά μακριά από την περιοχή των «πράσινων», όμως η μπάλα πέρασε άουτ, λίγο πάνω από τα δοκάρια του Κοτσόλη. Ο ίδιος παίκτης, έξι λεπτά αργότερα, σούταρε εκ νέου, όμως αυτή τη φορά το σουτ ήταν αδύναμο, με αποτέλεσμα να μαζέψει εύκολα ο Κοτσόλης.

Στο 69’, ο Ντάνιελ Πράνιτς εκτέλεσε ένα φάουλ από τα δεξιά, απευθείας. Ο Αθανασίου απέκρουσε, η μπάλα στρώθηκε στον Κλωναρίδη, ο οποίος έκανε το σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε σε σώματα κι εν τέλει απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς του Εργοτέλη.

Τρία λεπτά μετά, ο Αναστασάκος έπιασε μια κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, κι ο Κοτσόλης μπλόκαρε σταθερά.

Στο 81’, ο Μάρκους Μπεργκ απώλεσε τεράστια ευκαιρία για να «κλειδώσει» το ματς! Ο Καρέλης βγήκε γρήγορα στην αντεπίθεση και έβγαλε τον Σουηδό φορ απέναντι από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, ωστόσο το πλασέ του ήταν πολύ κακό, με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει πάνω από τα δοκάρια!

Αυτή ήταν, στην ουσία και η τελευταία φάση στο παιχνίδι, με τους «πράσινους» να φεύγουν με τη νίκη- πρόκριση από το Παγκρήτιο

Εργοτέλης (Πετράκης): Αθανασίου, Ρέντζας, Σαρρής, Μεχία, Πίτσος, Κοζορώνης (64' Αναστασάκος), Ρομάνο, Πελέ, Μπαντιμπαγκά, Διαμαντάκος, Χαλκιαδάκης (78' Μπουχαλάκης).

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Νάνο, Μέντες, Λαγός, Πράνιτς (80' Μαρινάκης), Αμπεΐντ (60' Ζέκα), Κλωναρίδης (71' Καρέλης), Μπεργκ.

Διαιτητής: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Μαγιάννης ( Άρτας) Καλφόγλου (Θεσπρωτίας)

4ος διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου