Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΟΦΗ: «Ντου» των οπαδών στην προπόνηση

ΟΦΗ: «Ντου» των οπαδών στην προπόνηση

Περίπου 100 οπαδοί του ΟΦΗ επισκέφτηκαν την Τρίτη το «Βαρδινογιάννειο», διέκοψαν την προπόνηση των Ηρακλειωτών και έθεσαν προ των ευθυνών τους, τους ποδοσφαιριστές, με...


 αφορμή την συντριβή με 5-1 από τον Ολυμπιακό και την εν γένει κακή πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρει το gentikoule.gr η κατάσταση δεν ξέφυγε και δεν υπήρξε κάποιο θερμό επεισόδιο, με τους οπαδούς να διαμηνύουν στους παίκτες: «Η υπομονή μας τελείωσε. Δεν υπάρχει άλλη ανοχή πλέον και για την πορεία του ΟΦΗ είστε αποκλειστικοί υπεύθυνοι εσείς και κανένας άλλος. Ούτε ο προπονητής, ούτε η διοίκηση».

Στην συνέχεια αναφέρθηκαν στον Παύλο Δερμιτζάκη λέγοντας ότι «…τον Δερμιτζάκη τον "φάγατε" εσείς και όχι εμείς. Δεν αλλάζει ο προπονητής και είστε εσείς που έχετε την ευθύνη», μπροστά στα μάτια του Σα Πίντο.

Όσον αφορά τα κρούσματα απειθαρχίας που παρατηρούνται τις τελευταίες εβδομάδες ανέφεραν οι οπαδοί των «μελανόλευκων»: «Γνωρίζουμε ποιοι ξενυχτάτε και την ζωή που κάνετε. Δεν έχετε καταλάβει σε ποια ομάδα παίζετε και την κατάσταση που επικρατεί. Παίξτε για την φανέλα και μπείτε στο γήπεδο να κερδίσετε την Πέμπτη και την Κυριακή».

Παρόντες ήταν οι Νίκος Μαχλάς, Νίκος Τσαμπουράκης ενώ μετά από λίγα λεπτά, οι οπαδοί του ΟΦΗ αποχώρησαν από το «Βαρδινογιάννειο» με την προπόνηση να συνεχίζεται κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου