Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Πετράκης: «Δεν συνδυάστηκε με αποτέλεσμα η καλή μας εμφάνιση»

Πετράκης: «Δεν συνδυάστηκε με αποτέλεσμα η καλή μας εμφάνιση»

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του εμφανίστηκε ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα με 2-0 σκορ από τον Παναθηναϊκό στο Παγκρήτιο.


Ο τεχνικός του Εργοτέλη τόνισε ότι η ομάδα του έκανε την καλύτερή της φετινή εμφάνιση στο α' μέρος και επεσήμανε πως το «τριφύλλι» σκόραρε κόντρα στη ροή του ματς

«Ξεκινώντας ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πολύ σπουδαία προσπάθεια και εικόνα που είχαμε σαν ομάδα στο ματς και πρέπει να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο συμβαίνει και αυτό.

Κάνοντας την καλύτερη φετινή μας εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και ελέγχοντας το παιχνίδι παίξαμε σπουδαίο και δημιουργικό ποδόσφαιρο και το μόνο που μας έλειπε ήταν το γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί αλλά στη συνέχεια κάναμε ευκαιρίες και κόντρα στη ροή του αγώνα βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και ήταν δύσκολο να αλλάξουμε το αποτέλεσμα. Ο Εργοτέλης κόντρα σε μια σπουδαία ομάδα έδειξε ότι μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα. Η ομάδα αυτή μπορεί στην πορεία να πετύχει σημαντικά πράγματα».

Για το που αποδίδει τις πολλές χαμένες ευκαιρίες: «Νομίζω ότι το ματς όπως το είχαμε σχεδιάσει μας βγήκε πολύ καλά. Ο Παναθηναϊκός δεν πάύει να είναι μεγάλη ομάδα. Και στα ματς που προηγηθήκαμε δεν υπήρχαν ομάδες που να μας κάνουν ευκαιρίες. Έτσι είναι η μπάλα όμως , και για εμένα το πιο σημαντικό είναι η εικόνα μας και η προσπάθεια που κάναμε.

Ο ρυθμός ήταν πολύ υψηλός. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου στη συνέχεια εμείς ελέγχαμε το ματς και ο Παναθηναϊκός πέρα από τα δύο γκολ δεν είχε κάποια άλλη κλασική ευκαιρία πέρα από κάποια σουτ.

Δεν έχουμε ξανακάνει σε κανένα ματς τόσες ευκαιρίες. Η ομάδα στο θέμα της δημιουργίας ήταν πολύ καλή . Δυστυχώς σε αυτή την πολύ καλή ημέρα δεν ήρθε το καλό αποτέλεσμα. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο σε εμάς αλλά και σε πολλές άλλες ομάδες».

Για το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό: «Σε όλα τα παιχνίδια στοχεύουμε στο πως θα καταφέρουμε να κερδίσουμε. Το ίδιο πράγμα θα κάνουμε και την Τετάρτη. Μέσα από την καλή διαχείριση θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση απέναντι στον Παναθηναϊκό».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου