Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

«Να είμαστε στη τετράδα»

«Να είμαστε στη τετράδα»

Η παρουσία του στην τετράδα του φετινού πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ των Ανδρών είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο άσος του «δικέφαλου» του Βορρά, Μιχάλης Τσαιρέλης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena»:

Για το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ: «Όπως σε πολλά παιχνίδια έτσι και σ’ αυτό μπήκαμε λίγο χαλαρά. Αν παίζαμε με μια ομάδα του Eurocup θα μας τιμωρούσε. Τελικά, παίξαμε όσο χρειάστηκε για να νικήσουμε.»

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Είναι η τετράδα. Οι καταπονήσεις από τα ταξίδια είναι μεγάλες και θα δούμε στο τέλος που θα βρεθούμε».

Για το παιχνίδι με την Άνκαρα: «Αύριο πετάμε για την Άγκυρα, όπου έχουμε μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Πρέπει να κερδίσουμε για να προχωρήσουμε. Τα τελευταία χρόνια γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια. Μπορούμε να κερδίσουμε κάθε ομάδα στην έδρα μας και θέλουμε κάθε χρονιά να ανεβαίνουμε ένα σκαλί».

Για τον Σούλη Μαρκόπουλο: «Ο προπονητής μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ και έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Μείναμε από πέρυσι οι περισσότεροι παίκτες και αυτό κάνει και την χημεία της ομάδας ακόμα καλύτερη».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου