Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Γιατί ο Σπανούλης δεν λέει στα ίσα «ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ»



Περίεργο παιδί ο Σπανούλης. Παικταράς, αλλά ολοφάνερο και προβληματικός στην πάλη που κάνει με τα εσώψυχά του. Όταν κάποιος μιλάει στην κάμερα και...




είναι ο κάποιος, ο αρχηγός του Ολυμπιακού και έχει το κεφάλι κατεβασμένο, τι άλλο θέλεις για να καταλάβεις τι συμβαίνει. Ότι άλλα σκέπτεται, άλλα θέλει, άλλα σχεδόν έχει αποφασίσει και τελικά άλλα σαλιαρίζει.

«Αναλαμβάνω τη μεγαλύτερη ευθύνη…» είπε μετά την απώλεια του πρωταθλήματος. Παραμύθι. Δεν αισθάνεται καθόλου υπεύθυνος. Απεναντίας νοιώθει ότι είναι αδικημένος, ότι κακώς τον θεωρούν «ένοχο» οι γάβροι. Κι αυτό δεν το αντέχει. Είναι αρχηγός, όμως όχι καιηγέτης του Ολυμπιακού.

Θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό. Όχι απλά το σκέπτεται, αλλά είναι στα πρόθυρα να θέσει θέμα αποχώρησης του στους Αγγελόπουλους. Θεμιτό. Έστω κι αν πριν ένα χρόνο ο ίδιος με την όχι ξεκάθαρη στάση του ήταν στο φεύγω-μένω μέχρι που υπέγραψε έως το 2016.

Συμβαίνει κάποιος να αλλάξει απόφαση, σε πείσμα του συμβολαίου του. Ξεκαθαρίζει τη θέση του, όμως. Όχι μιαμιάου, δηλαδή «προετοιμάζεις» τον κόσμο σ’ αυτό που πιθανότατα θα ανακοινώσεις αργότερα. Ότι θες να φύγεις.

Κόλλημα με τον Παναθηναϊκό έχει ο Σπανούλης. Φως φανάρι. Μια «εκδικητικότητα» τον χαρακτηρίζει σύμφωνα με τη συμπεριφορά του στον αγωνιστικό χώρο. Τελικά αυτή η «εχθρική» του στάση στον Παναθηναϊκό έβλαψε και τον ίδιον και τον Ολυμπιακό. Πολλά εκβιαστικά σουτ για να «σκοτώσει» τον Παναθηναϊκό, οπότε συναντιώνται οι δυο ομάδες.


Πηγή:apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου