Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Πρόστιμο 50.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό



Μέτρα για να μην επαναληφθούν εμφανίσεις ανάλογες με αυτή στην Πολωνία που έφερε την ντροπιαστική ήττα από τη Ζιέλονα Γκόρα πήρε η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.




Όπως έγινε γνωστό, αποφασίστηκε να επιβληθεί πρόστιμο στην ομάδα για την εικόνα της στον χθεσινό αγώνα. Λέγεται πως αυτό φτάνει τις 50.000 ευρώ, ποσό που θα μοιραστούν όσοι αγωνίστηκαν (αλλά δεν αποκλείεται να διαγραφεί στην πορεία αν η ομάδα συνετιστεί και δείξει το δέον πρόσωπο).

Οι άνθρωποι της διοίκησης θεωρούν πως οι «πράσινοι» δεν έδειξαν το απαιτούμενο πάθος και παρουσίασαν μια χαλάρωση που τιμωρήθηκε από τους αντιπάλους. Ενδεικτικές ήταν και οι δηλώσεις του Σάσα Τζόρτζεβιτς περί έλλειψης φλόγας στους παίκτες του. Πάντως φαίνεται πως υπάρχει παράπονο και από τη μη αξιοποίηση όλου του ρόστερ (Χαραλαμπόπουλου, Παπαγιάννη), ειδικά από τη στιγμή που βασικοί παίκτες υστέρησαν.

Για να μην υπάρξει ανάλογη συνέχεια και τα ευρωπαϊκά όνειρα καταστραφούν, λοιπόν, η διοίκηση της ΚΑΕ αποφάσισε να πάρει μέτρα. Άλλωστε φέτος οι απαιτήσεις από την ομάδα είναι μεγάλες, κι αν δεν υπάρξει ανταπόκριση, θα υπάρξουν και συνέπειες. Ήδη ο προβληματισμός είναι έκδηλος.






Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου