Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Έρχεται να υπογράψει ο Παούνοβιτς



Ο Σέρβος προπονητής βρισκόταν στην Αμερική για μια διάλεξη και κατά την διάρκεια της αυριανής ημέρας(4/11) αναμένεται στην Αθήνα για την τελική επαφή με τον Παναθηναϊκό!





Όπως αποκάλυψε το gazzetta.gr τα μεσάνυχτα της Τρίτης,ο Βέλικο Παούνοβιτς είναι ο προπονητής που έχει ξεχωρίσει ο Παναθηναϊκός! Ο Σέρβος προπονητής και παγκόσμιος πρωταθλητής με την U-20 της Σερβίας βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες στην Αμερική, όπου έδωσε μια διάλεξη σχετική με το ποδόσφαιρο. Ο 38χρονος τεχνικός αναμένεται κατά την διάρκεια της Τετάρτης στην Αθήνα, όπου θα έχει την τελική επαφή με την διοίκηση του «τριφυλλιού». Συμφωνία δεν υπάρχει, όμως, ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει εκφραστεί η ξεκάθαρη θέληση για συνεργασία. Στο αυριανού ραντεβού θα τεθούν επί τάπητος οι οικονομικές λεπτομέρειες ενώ ήδη ο Παούνοβιτς έχει ζήτησει να έχει στο πλευρό του δύο βοηθούς της επιλογής του. Αίτημα που φυσικά και έχει γίνει δεκτό.

Η ώρα της άφιξης δεν έχει γίνει γνωστή και στο «πράσινο στρατόπεδο» δεν θέλουν να δώσουν μεγαλύτερη έκταση στο θέμα, πριν οριστικοποιηθεί το deal. Στόχος είναι ο «Πάου» να μην γίνει αντιληπτός κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην Αθήνα και μέχρι να υπογράψει το συμβόλαιο του με το «τριφύλλι». Κάτι που αυτή την στιγμή συγκεντρώνει πολύ μεγάλες πιθανότητες και θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη αν «τσακίσει» κάτι στις εν Ελλάδι συζητήσεις…





Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου