Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για ραντεβού θανάτου με χούλιγκανς



Ένα παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ φέρνει πονοκέφαλο σε UEFA, Σερβία, Κροατία και Ελλάδα, αφού οι αστυνομικές αρχές των χωρών φοβούνται μεγάλης έκτασης επεισόδια πριν το παιχνίδι Ολυμπιακού – Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ δεν…



πρέπει να ξεχνάμε ότι η ίδια η UEFA απαγόρευσε τις μετακινήσεις οπαδών για τα δύο παιχνίδια, πράγμα που έχει συμβεί ελάχιστες φορές στα παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του πλανήτη.

Βαρύς πολεμικός εξοπλισμός εντοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές σε 41 Σέρβους που συνελήφθησαν την Τρίτη στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας.

Οι συγκεκριμένοι επέβαιναν σε εννιά Ι.Χ. με προορισμό τον Πειραιά. Ωστόσο, έκαναν μία στάση σε εργοτάξιο της θεσσαλικής πόλης, όπου «προμηθεύτηκαν» από πέτρες μέχρι σιδερόβεργες, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν ακόμη γκλοπ, φωτοβολίδες και μεταλλικά εργαλεία. Στόχος των συγκεκριμένων οπαδών ήταν να βρεθούν στην Αθήνα και να συναντήσουν οπαδούς του Ολυμπιακού, αφού είναι γνωστό το μίσος που τρέφουν για τους Κροάτες.

Από την άλλη μεριά, οι ΒΒΒ (Bad Blue Boys) όπως ονομάζονται οργανωμένοι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ φαίνεται να έχουν ήδη 100 μέλη τους στην Αθήνα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι φιλοξενούνται από οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟ.

Μάλιστα χθες, Δευτέρα, στο κέντρο της Αθήνας υπήρξε περιστατικό επίθεσης σε ταξί από 20 άτομα, τα οποία πέταξαν καπνογόνα μέσα στο όχημα, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κάποιος σοβαρά.

Υπενθυμίζεται ότι στον αγώνα του Ολυμπιακού πριν από δύο εβδομάδες στο Ζάγκρεμπ, Έλληνες δημοσιογράφοι είχαν πέσει «θύματα» επίθεση Κροατών οπαδών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου