Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Όλη η παγωμένη αλήθεια για τον καιρό του φετινού χειμώνα



Ο Νοέμβριος σε αντίθεση με τον Οκτώβρη και το Σεπτέμβριος ήταν ο πιο θερμός και άνομβρος μήνας χωρίς ίχνος βροχής μέχρι στιγμής και κάτι που θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν ως και τις 20 του Νοέμβρη.




Ο λόγος είναι ένας ισχυρός αντικυκλώνας που έχει επεκταθεί σε όλη την Ευρώπη δίνοντας καλοκαιρία και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, ενώ παράλληλα εμποδίζει και την δημιουργία συστημάτων με καταιγίδες, βροχές και χιόνια.

Ωστόσο εδώ στο Greek-Weather.Org, διακρίνουμε πως αυτό θα τελειώσει μετά τις 20 περίπου Νοεμβρίου καθώς ο αντικυκλώνας αυτός θα σπάσει και έτσι θα εισβάλλουν απότομα σε όλη την Ευρώπη και τα Βαλκάνια, χαμηλές θερμοκρασίες, καταιγίδες και πυκνά χιόνια.

Αυτό θα γίνει απότομα και δεν θα είναι καλό, καθώς θα δεχτούμε μαζικά το ένα πίσω από το άλλο όλα τα καιρικά φαινόμενα και το ψύχος από τη βόρεια Ευρώπη και θα κάνουμε για πολύ καιρό να ξαναδούμε ουσιαστική βελτίωση του καιρού. Αν σπάσει ο αντικυκλώνας αυτός που έχουμε μετά τις 20 του μήνα, δεν φαίνεται να βλέπουμε καλοκαιρία για τουλάχιστον μισό με ένα μήνα…

Πάντως η αλήθεια είναι πως αναμένεται ένας άκρως παγερός χειμώνας με πολύ κρύο και πολλές χιονοπτώσεις στη βόρεια Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου