Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Οι τελευταίες σκέψεις για την 11άδα του Ολυμπιακού



Η 11άδα του Ολυμπιακού για το σημερινό πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Άντερλεχτ παραμένει μυστήριο. Ωστόσο υπάρχουν οι τελευταίες πληροφορίες για τους παίκτες που σκέφτεται να ξεκινήσει σήμερα ο Μάρκο Σίλβα.

Βάσει αυτών ο Σιόβας και ο Κασάμι θα μείνουν στο πάγκο, την στιγμή που ο Φορτούνης θα αγωνιστεί είτε στο άκρο (με τον Τσόρι να παίζει βασικός), είτε μπροστά από τους δύο χαφ. Ερωτηματικό και η επιλογή του Πορτογάλου για τον παρτενέρ του Μιλιβόγιεβιτς. (Ζντιέλαρ ή Καμπιάσο).

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… Ο Ρομπέρτο θα είναι κάτω από την εστία. Ο Μποτία με τον Ντα Κόστα στο κέντρο της άμυνας και οι Ομάρ, Μαζουάκου στα άκρα.

Ο Μιλιβόγιεβιτς με έναν εκ των Ζντιέλαρ ή Καμπιάσο θα είναι στη μεσαία γραμμή σε ρόλο αμυντικών χαφ. Μπροστά τους θα είναι ο Τσόρι ή ο Φορτούνης. Στην περίπτωση που είναι ο Αργεντινός βασικός, τότε ο Έλληνας άσος θα αγωνιστεί στο άκρο, με τον Σεμπά να μένει στον πάγκο. Εάν δεν αγωνιστεί ο Τσόρι, τότε ο Φορτούνης θα είναι στον άξονα και στο άκρο ο Σεμπά. Δεδομένη η παρουσία του Ντουρμάζ στο άλλο άκρο. Και τέλος στην κορυφή της επίθεσης ο Ιντέγε.






Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου