Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες

Ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες

Την Τρίτη ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος και από το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες...

 στα βόρεια ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και από το βράδυ νότιοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Από το απόγευμα νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Από το απόγευμα και από τα δυτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αρχικά ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και από το απόγευμα νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν με πιθανότητα βροχών τη νύχτα στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί και βαθμιαία από τα βόρεια νότιοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και από το απόγευμα θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος και από το βράδυ θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που τη νύχτα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και στα νότια δυτικοί 4 μποφόρ. Από το βράδυ στα βόρεια θα στραφούν σε νότιους 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και από το βράδυ θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το βράδυ νότιοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.


Πηγή: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου