Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των αγροτών με τον Τσίπρα



Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η συνάντηση εκπροσώπων των αγροτών με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Αποχωρώντας από το Μέγαρο Μαξίμου, δύο εκπρόσωποι των αγροτών μίλησαν στους δημοσιογράφους, κάνοντας λόγο για «ουσιαστικό διάλογο» που είχαν με τον πρωθυπουργό, δίχως όμως να απαντήσουν στο πώς σκοπεύουν να κινηθούν από εδώ και πέρα, καθώς εξήγησαν ότι πρέπει να πραγματοποιηθούν πρώτα οι γενικές συνελεύσεις των μπλόκων που εκπροσωπούν.

«Έγινε ένας ουσιαστικός διάλογος με τον πρωθυπουργό. Του παρουσιάσαμε τις προτάσεις μας και το ίδιο έκανε κι εκείνος. Θα επιστρέψουμε στα μπλόκα μας και θα προχωρήσουμε σε γενικές συνελεύσεις για να αποφασίσουμε την περεταίρω πορεία του αγώνα», δήλωσε ο ένας εκπρόσωπος, ο Βαγγέλης Παπαγιαννούλης, ο οποίος εκπροσώπησε τα 39 μπλόκα που είχαν στείλει επιστολή στο Μαξίμου στις 10 Φεβρουαρίου, αρνούμενος να σχολιάσει τίποτα πριν πραγματοποιηθούν οι γενικές συνελεύσεις.

«Έγινε ένας διάλογος επί των προτάσεων μας με τον πρωθυπουργό. Πήραμε προτάσεις της κυβέρνησης και συζητήσαμε όλα τα θέματα. Θα αποφασίσουν οι συνάδελφοι στις γενικές συνελεύσεις εάν μας ικανοποιούν οι προτάσεις του πρωθυπουργού» εξήγησε άλλος εκπρόσωπος.







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου