Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Αναζητά την ανατροπή ο Ολυμπιακός

-

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε στο γήπεδο Καραϊσκάκη την Αντερλεχτ στον επαναληπτικό αγώνα για τη φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ και αναζητά την ανατροπή.


Οι Βέλγοι είχαν κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι με 1-0 και οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να ανατρέψουν το σκορ για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση συνεχίζοντας την ευρωπαϊκή τους πορεία.

Ο Ολυμπιακός μάλιστα έχει μια αρνητική παράδοση, καθώς ποτέ δεν έχει καταφέρει να προκριθεί έχοντας χάσει στο πρώτο παιχνίδι με 1-0!

Συγκεκριμένα εννέα φορές έχασε με ένα γκολ διαφορά στο πρώτο ματς και αποκλείστηκε, ενώ μόλις μια κατάφερε να το γυρίσει. Κι αυτή ήταν εκτός έδρας ρεβάνς, στην Ουκρανία επί της Τσερνομόρετς, μετά από εντός έδρας ήττα με 1-0. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις, η ήττα στο πρώτο παιχνίδι ήταν με πάνω από ένα γκολ.

Αυτό το 2/26 σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός έχει κάτω από 10% (!) επιτυχία στο ανατρέπει εις βάρος της σκορ, που αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι είναι πολύ χαμηλό. Όποτε χάνει με 1-0 εκτός έδρας, πάντα αποκλείεται, ενώ έχει χάσει άλλες τρεις φορές με 1-0 στην έδρα του και πέρασε τη μια.
Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοδοξούν να κάνουν την ανατροπή λοιπόν όχι μόνο της κατάστασης σχετικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και για την αρνητική παράδοση που έχει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Ο Μάρκο Σίλβα αναμένεται να έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Σιόβα, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι του. Ωστόσο ο ποδοσφαιριστής έχει χάσει πολλές προπονήσεις και δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ετσι τη θέση του στην ενδεκάδα αναμένεται να πάρει ο Ντα Κόστα.

Το γήπεδο Καραϊσκάκη αναμένεται να είναι κατάμεστο, καθώς έχουν μείνει αδιάθετα ελάχιστα εισιτήρια.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10.05μμ και θα μεταδοθεί από τον Οτεσπόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου