Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Αγωνία για νεαρό οικοδόμο που έπεσε στο κενό από μπαλκόνι - Τι ανακοίνωσαν οι γιατροί...

Ηράκλειο: Αγωνία για νεαρό οικοδόμο που έπεσε στο κενό από μπαλκόνι - Τι ανακοίνωσαν οι γιατροί...

Ο 20χρονος παραμένει διασωληνωμένος, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, υπό συνεχή παρακολούθηση...



Αγωνία για τον 20χρονο Φ.Κ. που τραυματίστηκε σοβαρά χθες, σε εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε στο κέντρο του Ηρακλείου,όταν κατέρρευσε περβάζι κι έπεσαν από ύψος εννέα μέτρων τα άτομα που έκαναν εργασίες τοποθέτησης εξαερισμού. Για τους τέσσερις τραυματίες που νοσηλεύονται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, ανακοινώθηκαν τα εξής: ''Οι δυο Μ.Τ. 46 ετών και J.D. 57 ετών, που νοσηλεύονται στη Νευροχειρουργική Κλινική, είναι σταθεροποιημένοι και σε καλή κατάσταση. Ο τραυματίας D.D. 32 ετών που νοσηλεύεται στην Χειρουργική Κλινική είναι κι αυτός σταθεροποιημένος σε καλή κατάσταση. Ο τραυματίας Φ.Κ. 20 ετών που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ παραμένει διασωληνωμένος, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, υπό συνεχή παρακολούθηση''.

Το εργατικό ατύχημα σημειώθηκε χθες, λίγο μετά τις 10.30 το πρωί, στην ταράτσα του διώροφου κτιρίου του "Παγοποιείου" όπου εργάζονταν τρία άτομα. Προεξοχή του κτιρίου της οδού Παπαγιαμαλή, στην πλατεία του Αγίου Τίτου, στην οποία βρίσκονταν οι οικοδόμοι ήταν σαθρή και υποχώρησε με αποτέλεσμα οι τρεις άνθρωποι να πέσουν από ύψος 8-9 μέτρων, ενώ κάτω από το μπαλκόνι βρισκόταν ένας τέταρτος οικοδόμος.













Σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Γιάννης Βρέντζος αναφέρει ότι στο σημείο όπου εκτελούνταν οι εργασίες δεν υπήρχε κανένα προστατευτικό μέτρο, ενώ εγκληματικό χαρακτηρίζει ότι εργάζονταν χωρίς μέτρα ασφαλείας και μάλιστα σε σαθρά μπαλκόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου